BMW 1-/3-/4-serie - brandstoflucht in de auto

Gegevensblad
FabrikantBMW
Voertuigmodel1-/3-/4-serie
ModelserieF20 / F30 / F31 / F32 / F33/ F34 / F35 / F36
MotorN47
Bouwjaar2013
SymptomenStankoverlast (brandstoflucht) in de auto

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid.

BMW 1-/3-/4-serie - Stankoverlast in de auto (brandstoflucht)

In dit reparatiegeval klaagt de klant over een stankoverlast (brandstoflucht) in de auto.

 

Het bovengenoemde probleem wordt veroorzaakt door een lekkende brandstofleiding.

 

Oplossing: De brandstofleiding volgens de instructies van de fabrikant van de auto vervangen.

 

Na voltooiing van de reparatiewerkzaamheden is het van essentieel belang dat het brandstoftoevoersysteem en alle aansluitingen op lekkage worden gecontroleerd alvorens de motor te starten en te gaan rijden.

 

 

Vereiste vervangende onderdelenOE-onderdeelnummer
Brandstof toevoerleiding (1x)13 53 8 594 893
Slangklem (1x)11 15 1 727 509
Torxschroef (4x)07 14 7 270 121
AANWIJZING

Houd er rekening mee dat deze werkzaamheden alleen door een geautoriseerde vakgarage moeten worden uitgevoerd en dat de reparatie- en onderhoudsvoorschriften van de autofabrikant in acht moeten worden genomen!


DIT VINDT U MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.