HELLA verlichtingselektronica - Snelle installatie en kosteneffectieve reparatie

Met de 1:1-vervanging van het originele onderdeel door onze HELLA lichtelektronica verhoogt u de efficiëntie en klanttevredenheid in uw garage. Ervaar kwaliteit die inspireert en verlichtingsprestaties die overtuigen.
 

 • Efficiënte reparatie: Ledreparatieoplossingen maken een kosteneffectieve en duurzame reparatie van de koplamp mogelijk. Bijvoorbeeld de ledlichtmodule voor een dagrijlicht. Uw garageklant zal blij zijn met het rendabele onderhoud en graag terugkomen.
   
 • Eenvoudige installatie: Profiteer van snelle en efficiënte installaties in uw garage. Naast de koplampsystemen leveren we ook de op maat gemaakte verlichtingselektronica die de koplamp optimaal regelt. En last but not least: Met de diagnose- en kalibratietools van HELLA Gutmann bieden we onafhankelijke garages oplossingen om de verlichtingselektronica snel en efficiënt in bedrijf te stellen.
   
 • Betrouwbare kwaliteit: Onze verlichtingsoplossingen bieden betrouwbare prestaties die uw klanten tevreden stellen en de dagelijkse routine in uw garage vereenvoudigen.

120 jaar innovatie ontmoet digitalisering op maat voor optimaal zicht: Verlichtingselektronica van HELLA

HELLA staat voor competentie en ervaring in autoverlichting, en dat al meer dan 120 jaar. Naast verlichtingsproducten ontwikkelen we ook de bijbehorende verlichtingselektronica. En dit moet voldoen aan steeds hogere eisen als gevolg van de digitalisering van de systemen.
 

Dit omvat niet alleen meer en variabele functionaliteiten, maar ook gerichte aansturing van afzonderlijke ledjes. Want hoe dynamischer de lichtverdeling en lichtsterkte kunnen worden aangepast aan de desbetreffende situatie, des te beter het zicht van de bestuurder op de weg. Tegelijkertijd vermindert de nauwkeurige regeling van de ledjes ook de invloed op andere weggebruikers.
 

De competenties die we bij HELLA in de OE-sector hebben ontwikkeld, worden ook overgedragen naar de onafhankelijke onderdelenhandel. Ons assortiment verlichtingselektronica omvat koplampverstellers, xenon voorschakelapparaten, ledlichtmodules en ledregeleenheden die perfect zijn afgestemd op onze koplamptechnologieën.
 

Met HELLA Gutmann hebben we ook een sterke partner aan onze zijde die garages ondersteunt met toekomstgerichte diagnose-oplossingen.

Universele onderdelen - Voertuigonafhankelijke vervangende onderdelen

Universele onderdelen - Voertuigonafhankelijke vervangende onderdelen

Met behulp van de universele onderdelencatalogus kunt u doelgericht zoeken naar voertuigonafhankelijke producten op het gebied van verlichtingen elektra/elektronica.

Zwaartepunt ervan zijn de doelgroepen:

 • trucks,
 • trailers,
 • landbouw-/bouwmachines en
 • bussen/caravans.
Universele onderdelencatalogus

Voertuigspecifieke reserve-onderdelen

Onze online-catalogus gaat uit van het concept dat informatie eenvoudig te vinden moet zijn. Daarom kunt u het desbetreffende voertuig bijvoorbeeld invoeren via onze uitgebreide fabrikantenlijst, de typeaanduiding of de motorcode.

En om zo uitgebreid mogelijk te informeren, leveren we alle belangrijke gegevens over onze producten zoals

 • artikelinformatie,
 • montagehandleidingen,
 • veiligheidsinformatiebladen en
 • OE-nummers

meteen mee.

Voertuigspecifieke reserve-onderdelen

Zoekt u een montagehandleiding?

Montage-instructies

Hier vindt u de juiste montagehandleiding voor uw HELLA-product.

Voer hiertoe in het zoekveld het artikelnummer van het HELLA-product in, bijv. "1F0 010 186-001". Of zoek gewoon op een bepaalde productnaam, zoals "Luminator X Halogen".

Brief info als pdf-download

Brief info als pdf-download

Informatie over diverse producten in één database.

Brief info

Technische productinformatie

Technische productinformatie

In deze database vindt u technische informatie over onze producten en over bepaalde voertuigsystemen – samengesteld door ervaren technici en monteurs.

Technische productinformatie

Individuele voorverlichting

Individuele voorverlichting

Krachtig, voordelig en modulair. Stel nu zelf uw individuele voorverlichting samen uit ons brede assortiment 90 mm modules.

90 mm configurator

HELLA nacht rijden app

HELLA nacht rijden app

Wek met HELLA's app voor nachtelijke ritten interesse voor de innovatieve verlichtingstechnologieën en ontdek de voordelen van de huidige en toekomstige verlichtingssystemen.

Overzicht van functies:

 • Vergelijk de verschillende verlichtingsfuncties in een levensechte 3D-wereld
 • Wijk uit voor de obstakels en krijg de verschillende routes onder controle
 • Verdien waardevolle munten om extra verlichtingssystemen te activeren
 • Zorg dat uw feedback rechtstreeks bij de ontwikkeling van toekomstige verlichtingssystemen wordt betrokken