The Workshop's Friend

HELLA is de vriend van de werkplaats, die ervoor zorgt dat het dagelijkse werk sneller, rendabeler en toekomstbestendig wordt.

Wat onderscheidt ons precies als "The workshops friend"?

We zullen proberen het kort te houden: een breed en direct beschikbaar assortiment aan producten, OE-expertise op het gebied van verlichting en elektronica, geavanceerde werkplaats- en diagnoseapparatuur

 

Oh, en hebben we ons uitgebreide service- en opleidingsaanbod al genoemd? Daarmee kunnen wij jou ondersteunen tijdens het gehele reparatieproces. Laten we vrienden zijn!

BIJ DE VOERTUIGAANNAME

Met onze professionele diagnoseapparatuur voert u al direct bij de voertuigaanname een eenvoudige voertuig- en foutidentificatie uit. U en uw werkplaats kunnen daarbij vertrouwen op de uitgebreide OE- en diagnose-competentie van HELLA. Speciaal ontwikkelde diagnosesoftware helpt niet alleen bij het vinden van foutoorzaken, maar identificeert ook de betreffende onderdelen en aansluitingen.

BIJ DE FOUTDIAGNOSE

Wij spreken de taal van de werkplaats: Onze speciaal voor u ingerichte Technische Helpdesk met meer dan 50 goed opgeleide monteurs helpen u snel en kundig bij al uw vragen over foutdiagnose. Wereldwijd beantwoorden wij meer dan 500.000 vragen per jaar. Ons technische team ondersteunt u bij de analyse van alle gegevens. In onze uitgebreide diagnose- en reparatiedatabase vindt u hulp bij reparaties, oplossingen en technische gegevens voor meer dan 35.000 voertuigen. Daarnaast staan er online uitgebreide technische diensten ter beschikking, zoals hier op het werkplaatsportaal HELLA TECH WORLD.

BIJ DE IDENTIFICATIE VAN ONDERDELEN

HELLA leidt u als werkplaats altijd naar het juiste reserveonderdeel. Dankzij de ervaring van HELLA op het gebied van het datamanagement kunnen reserveonderdelen in alle productgebieden snel geïdentificeerd worden: elektra/elektronica, remmen en verlichting. Zo helpen wij u sneller naar een succesvolle reparatie!

BIJ DE BESCHIKBAARHEID VAN ONDERDELEN

Als het gaat om beschikbaarheid van onderdelen is HELLA top. We zorgen ervoor dat u hier als werkplaats direct van profiteert. Het brede productassortiment van HELLA is direct verkrijgbaar bij de dealer/groothandel en wordt snel bij u afgeleverd.

BIJ DE REPARATIE

Bij het daadwerkelijke reparatieproces helpen we niet alleen met onderdelenbeheer, maar ook met gratis service: In HELLA TECH WORLD vindt u bijvoorbeeld meer dan 1.500 voertuigspecifieke reparatie-instructies, talrijke videofilms, tips, trucs en andere technische informatie.

BIJ DE VERKOOPONDERSTEUNING

Overtuigende producten en diensten moeten ook overtuigend worden verkocht. Daarom ondersteunen wij u met onze marketing expertise: bijvoorbeeld met verkoopdocumentatie, professioneel point-of-sales-materiaal en reclamecampagnes.

BIJ DE TRAINING

Als werkplaats moet u altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op de automarkt. Dit draagt bij aan uw succes. HELLA biedt werkplaatsen daarom professionele demo's (ook ter plaatse) en online trainingen, waardoor u altijd up-to-date en voorbereid bent voor de toekomst.

ERVARING OP WERKPLAATSGEBIED

Dankzij onze jarenlange ervaring in de werkplaats hebben onze processen en diensten op dit gebied steeds verder kunnen verbeteren en afstemmen op de speciale eisen van de werkplaatsen. Wij ondersteunen het complete reparatieproces en zorgen er zo voor, dat de werkplaats sneller en ook rendabeler kan werken. HELLA – The Workshop's Friend.

OE-COMPETENTIE VOOR IEDEREEN

Eén ding hebben al onze klanten gemeen: net als bekende autofabrikanten van over de hele wereld kunt ook u vertrouwen op onze technologie- en OE-competentie. En niet alleen dat: Bij onze OE-werkzaamheden horen productinnovaties tot de orde van de dag. Deze competentie combineren wij voor u met onze aftermarket werkzaamheden. Zo kunnen wij u steeds nieuwe, op maat gemaakte oplossingen bieden en vandaag al voldoen aan de eisen van morgen. Met andere woorden: Met HELLA heeft u altijd een competente en betrouwbare expert tot uw beschikking, die u met raad, daad en onderdelen terzijde staat.