Brandstofpompen

In moderne voertuigen neemt het aandeel elektronica al jaren gestaag toe - en zorgt naast meer veiligheid ook voor tal van nieuwe voertuigfuncties en aanzienlijk meer rijcomfort. HELLA beschikt over jarenlange expertise op het gebied van voertuigelektronica en speelt al geruime tijd een voortrekkersrol bij de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve elektronica-oplossingen. Het elektronica-aanbod van HELLA overtuigt door een groot scala aan functies, een brede marktdekking en de bekende hoge kwaliteit van de onderdelen - omdat HELLA zijn omvangrijke OE-knowhow met succes overdraagt op de onafhankelijke onderdelenmarkt.

 

Brandstofpompen kunnen zich zowel binnen als buiten de brandstoftank bevinden en zijn een onmisbaar onderdeel voor voertuigen met verbrandingsmotoren. De brandstofpompen van HELLA zorgen voor een betrouwbare brandstoftoevoer naar de motor en zijn dankzij hun grote marktdekking verkrijgbaar voor talrijke voertuigmerken en -modellen. In vergelijking met mechanisch aangedreven verdringerpompen zorgen de moderne elektrisch aangedreven brandstofpompen voor een bijzonder hoog rendement: ze beschikken over een hogere pompcapaciteit bij een zeer laag energieverbruik. Dankzij de elektronische regeling leveren de pompen altijd precies de hoeveelheid brandstof die de motor daadwerkelijk nodig heeft. De eenvoudig te monteren brandstofpompen van HELLA overtuigen door hun hoge onderdelenkwaliteit, hun eersteklas functionele betrouwbaarheid, een geringe geluidsontwikkeling en hun zeer lange levensduur. De bijpassende afdichting is reeds bij de levering inbegrepen.

 

Zorg ervoor dat het "hart" van de motor betrouwbaar pompt: Ontdek het brede HELLA-brandstofpompaanbod en laat u overtuigen door de HELLA-onderdelenkwaliteit!

Waarom HELLA?

 • Hoge productbetrouwbaarheid
 • Geschikt voor een breed scala van toepassingen
 • Ontworpen voor een probleemloze montage

MEER INFORMATIE OVER ONZE LUCHTMASSAMETERS

Universele onderdelen - Voertuigonafhankelijke vervangende onderdelen

Universele onderdelen - Voertuigonafhankelijke vervangende onderdelen

Met behulp van de universele onderdelencatalogus kunt u doelgericht zoeken naar voertuigonafhankelijke producten op het gebied van verlichting, elektra/elektronica en thermomanagement.

 

Zwaartepunt ervan zijn de doelgroepen:

 • trucks,
 • trailers,
 • landbouw-/bouwmachines en
 • bussen/caravans.
Universele onderdelencatalogus

Voertuigspecifieke reserve-onderdelen

Voertuigspecifieke reserve-onderdelen

Onze online-catalogus gaat uit van het concept dat informatie eenvoudig te vinden moet zijn. Daarom kun je het desbetreffende voertuig bijvoorbeeld invoeren via onze uitgebreide fabrikantenlijst, de typeaanduiding of de motorcode.

 

En om je zo uitgebreid mogelijk te informeren, leveren we alle belangrijke gegevens over onze producten zoals

 • artikelinformatie,
 • montagehandleidingen,
 • veiligheidsinformatiebladen en
 • OE-nummers

meteen mee.

Voertuigspecifieke reserve-onderdelen

Technische productinformatie

Technische productinformatie

In deze database vind je technische informatie over onze producten en over bepaalde voertuigsystemen – samengesteld door ervaren technici en monteurs.

Technische productinformatie