Startmotoren en dynamo's

Geteste kwaliteit, eenvoudige behandeling en een gunstige prijs – daarvoor staat HELLA met haar productassortiment "Nieuwe onderdelen zonder statiegeld" - nu zelfs met 3 jaar garantie.

 

 • Kwaliteit. Alle startmotoren & dynamo's voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het HELLA competentiecentrum - gegarandeerd door de verlengde garantieplicht.
 • Eenvoudige behandeling. Door het weglaten van een statiegeldsysteem is het niet nodig om oude onderdelen terug te brengen. De afwikkeling van de garantie vindt heel eenvoudig plaats bij de desbetreffende werkplaats of de dealer waar het product is gekocht. 
 • Prijs. De statiegeldvrije nieuwe onderdelen vormen een voordelige keuze voor prijsbewuste gebruikers - natuurlijk zonder in te boeten op de kwaliteit. 

Het assortiment omvat meer dan 1300 artikelnummers voor personen- en bedrijfswagens, waarmee een marktdekking van ongeveer 85% wordt geboden. Alle nieuwe onderdelen zonder statiegeld zijn aan de hand van de duidelijke TecDoc-aanduiding en de verpakking eenduidig te identificeren.

 

Dankzij voortdurende controle en verdere ontwikkeling voldoen de startmotoren en dynamo's van HELLA aan de OE-norm en bieden zij optimale prestaties tegen een faire prijs.

3 jaar garantie

Profiteer als gespecialiseerd garagebedrijf van de hoogste kwaliteitseisen – nu met 3 jaar garantie op de statiegeldvrije startmotoren en dynamo's van HELLA. Na de wettelijke garantietermijn van 24 maanden biedt HELLA aansluitend een vrijwillige garantie van nog eens 12 maanden.

 

De garantie biedt overigens niet alleen dekking voor de onderdeelprijs, maar ook voor werkelijk gemaakte in- en uitbouwkosten tot een waarde van € 250. Normale slijtage en schade door ondeskundige behandeling zijn uitgesloten van de garantie.

 

Rechten op grond van wettelijke aansprakelijkheid wegens gebreken of productaansprakelijkheid blijven onafhankelijk van deze garantie van kracht. De afwikkeling van de garantie vindt plaats in de gehele toeleveringsketen van het gekochte product.

 

Voortaan wordt met elke startmotor- en dynamoverpakking een kaart met afneembare sticker meegeleverd. Deze sticker kan bijvoorbeeld in het onderhoudsboekje van de klant of op de factuur worden geplakt – en zorgt zo voor extra transparantie en klanttevredenheid.

MEER INFORMATIE OVER ONZE STARTMOTOREN EN DYNAMO'S

Universele onderdelen - Voertuigonafhankelijke vervangende onderdelen

Met behulp van de universele catalogus kunt u doelgericht zoeken naar voertuigonafhankelijke producten op het gebied van verlichting, elektra/elektronica en thermomanagement.

 

De doelgroepen:

 • trucks,
 • trailers,
 • landbouw-/bouwmachines en
 • bussen/caravans.
Universele catalogus

Voertuigspecifieke vervangende onderdelen

Voertuigspecifieke reserveonderdelen

Onze online-catalogus gaat uit van het concept dat informatie eenvoudig te vinden moet zijn. Daarom kun je het desbetreffende voertuig bijvoorbeeld invoeren via onze uitgebreide fabrikantenlijst, de typeaanduiding of de motorcode.

 

En om je zo uitgebreid mogelijk te informeren, leveren we alle belangrijke gegevens over onze producten zoals

 • artikelinformatie,
 • montagehandleidingen,
 • veiligheidsinformatiebladen en
 • OE-nummers

meteen mee.

Voertuigspecifieke reserveonderdelen

Technische productinformatie

Technische productinformatie

In deze database vindt u technische informatie over onze producten en over specifieke voertuigsystemen – voorbereid door ervaren technici en monteurs.

Technische productinformatie

Videos zum Thema

HELLA startmotoren en dynamo's – nu zonder statiegeld

We hebben naar jullie geluisterd – en er weer wat bij geleerd! Het ingewikkelde statiegeldsysteem voor onze startmotoren en dynamo's is nu helemaal van de baan!

HELLA starters en dynamo's - voor een uniek motor-orkest!

Ervaar een uniek motor-orkest met onze HELLA starters en dynamo's Geteste kwaliteit, eenvoudige bediening, gunstige prijs.