HELLA ABS-SENSOREN: PRESTATIES DIE OVERTUIGEN

Onze ABS-sensoren zijn de sleutel tot efficiënte reparaties en tevreden klanten. Dankzij hun betrouwbaarheid en nauwkeurige pasvorm bij de montage maken ze een eenvoudige installatie en dus snelle en rendabele reparaties mogelijk.
 

 • Betrouwbaarheid die inspireert: Onze ABS-sensoren zijn ontworpen om betrouwbare prestaties en eersteklas functionaliteit te garanderen.
   
 • Perfecte pasvorm: dankzij de kwaliteitsnormen van HELLA garanderen onze ABS-sensoren een goede pasvorm bij de montage, zodat u het voertuig van de klant snel kunt repareren.
   
 • Eenvoudige installatie: de ABS-sensoren voor vrachtwagens worden geleverd met smeervet en hulzen voor eenvoudige installatie, zodat ze eenvoudig in de werkplaats kunnen worden gemonteerd.
   
 • Optimale systeemexpertise: met onze kennis op het gebied van remsystemen bieden we de optimale systeemcompetentie voor een snelle en rendabele reparatie van het ABS-systeem.

OE-competentie voor de vrije onderdelenmarkt

Het aandeel aan elektronica-onderdelen in voertuigen is de laatste jaren continu gestegen. Bij deze ontwikkeling vervult HELLA, als innovatieleider op het gebied van originele voertuigonderdelen, sinds lange tijd een bijzondere rol. Ook met name de niet-merkgebonden onderdelenmarkt profiteert van deze reeds lang bestaande competentie op het gebied van originele onderdelen, omdat HELLA zijn uitgebreide OE-kennis op deze markt met succes uitwisselt, zodat de aanwezige expertkennis op die manier optimaal wordt benut. Wielsnelheidssensoren van HELLA detecteren de draaibeweging van de wielen. Deze informatie dient als de belangrijkste regelvariabele voor een groot aantal veiligheids- en assistentiesystemen. Met een toonaangevend programma-aanbod biedt HELLA voor vrijwel elke toepassing de juiste oplossing.

MEER INFORMATIE OVER ONZE ABS-SENSOREN (TOERENTALSENSOREN)

Universele onderdelen - Voertuigonafhankelijke vervangende onderdelen

Universele onderdelen - Voertuigonafhankelijke vervangende onderdelen

Met behulp van de universele onderdelencatalogus kunt u doelgericht zoeken naar voertuigonafhankelijke producten op het gebied van verlichtingen elektra/elektronica.

Zwaartepunt ervan zijn de doelgroepen:

 • trucks,
 • trailers,
 • landbouw-/bouwmachines en
 • bussen/caravans.
Universele onderdelencatalogus

Voertuigspecifieke reserve-onderdelen

Onze online-catalogus gaat uit van het concept dat informatie eenvoudig te vinden moet zijn. Daarom kunt u het desbetreffende voertuig bijvoorbeeld invoeren via onze uitgebreide fabrikantenlijst, de typeaanduiding of de motorcode.

En om zo uitgebreid mogelijk te informeren, leveren we alle belangrijke gegevens over onze producten zoals

 • artikelinformatie,
 • montagehandleidingen,
 • veiligheidsinformatiebladen en
 • OE-nummers

meteen mee.

Voertuigspecifieke reserve-onderdelen

Technische productinformatie

Technische productinformatie

In deze database vindt u technische informatie over onze producten en over bepaalde voertuigsystemen – samengesteld door ervaren technici en monteurs.

Technische productinformatie

Dit vindt u misschien ook interessant