HELLA mistlampen: Precies en betrouwbaar

Met de 1:1-vervanging van het originele onderdeel door onze HELLA-mistlampen verhoogt u de efficiëntie en klanttevredenheid in uw garage. Ervaar kwaliteit die inspireert en verlichtingsprestaties die overtuigen.
 

 • Uitstekende lichtopbrengst: Onze mistlampen leveren een sterk, goed verdeeld licht dat niet verblindt en een ideale kleurkwaliteit heeft - voor het beste zicht overdag en 's nachts.
   
 • Snelle, nauwkeurige installatie: Profiteer van snelle en efficiënte installaties in uw garage met onze mistlamp die perfect past en geen kieren achterlaat.
   
 • Betrouwbare kwaliteit: Onze mistlampen bieden optimaal prestaties die uw klanten tevreden stellen en de dagelijkse routine in uw garage vereenvoudigen.

Helder zicht, zelfs bij mist en zware neerslag

In het dagelijks leven zijn er veel situaties waarin de kwaliteit van de verlichtingssystemen op de proef wordt gesteld - bijvoorbeeld bij dichte mist, hevige regen of sneeuwval. Onder deze omstandigheden leveren de lampen van HELLA een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid en zorgen ze ook bij slecht weer voor mobiliteit.
 

Met meer dan 120 jaar ervaring op het gebied van verlichtingssystemen, draagt HELLA OE-competenties en onderdelen over aan de onafhankelijke aftermarket, en draagt zo bij aan het waarborgen van mobiliteit, zelfs onder slechte weersomstandigheden.

MEER INFORMATIE OVER ONZE MISTLAMPEN

Universele onderdelen - Voertuigonafhankelijke vervangende onderdelen

Universele onderdelen - Voertuigonafhankelijke vervangende onderdelen

Met behulp van de universele onderdelencatalogus kunt u doelgericht zoeken naar voertuigonafhankelijke producten op het gebied van verlichting, elektra/elektronica en thermomanagement.

De focus ligt op de doelgroepen:

 • trucks,
 • trailers,
 • landbouw-/bouwmachines en
 • bussen/caravans.
Universele onderdelencatalogus

Voertuigspecifieke reserve-onderdelen

Onze online-catalogus gaat uit van het concept dat informatie eenvoudig te vinden moet zijn. Daarom kunt u het desbetreffende voertuig bijvoorbeeld invoeren via onze uitgebreide fabrikantenlijst, de typeaanduiding of de motorcode.

En om zo uitgebreid mogelijk te informeren, leveren we alle belangrijke gegevens over onze producten zoals

 • artikelinformatie,
 • montagehandleidingen,
 • veiligheidsinformatiebladen en
 • OE-nummers

meteen mee.

Voertuigspecifieke reserve-onderdelen

Zoekt u een montagehandleiding?

Montage-instructies

Hier vindt u de juiste montagehandleiding voor uw HELLA-product.

Voer hiertoe in het zoekveld het artikelnummer van het HELLA-product in, bijv. "1F0 010 186-001". Of zoek gewoon op een bepaalde productnaam, zoals "Luminator X Halogen".

Brief info als pdf-download

Brief info als pdf-download

Informatie over diverse producten in één database.

Brief info

Individuele voorverlichting

Individuele voorverlichting

Krachtig, voordelig en modulair. Stel nu zelf uw individuele voorverlichting samen uit ons brede assortiment 90 mm modules.

90 mm configurator

Technische productinformatie

Technische productinformatie

In deze database vindt u technische informatie over onze producten en over bepaalde voertuigsystemen – samengesteld door ervaren technici en monteurs.

Technische productinformatie

Video's over het thema

IQ.Light - Led-matrixkoplampen

Verblindingsvrij en veilig op de weg: de "IQ.Light – led-matrixkoplampen" zorgen via een doelgerichte aansturing van maximaal 128 ledjes voor een haarfijne optimale lichtverdeling en lichtsterkte.

Led-matrixkoplampen met dynamische laserspot

HELLA heeft een dynamische led-matrixkoplamp met lasergrootlicht uitgebracht. Innovatieve functies als verblindingsvrij grootlicht, dynamisch dimlicht, gesegmenteerde bochtenlicht en lasergrootlicht zorgen hierbij voor meer veiligheid.

LIGHT AND BEYOND – Lichtconcepten van HELLA

De intelligente matrixkoplamp met lasergrootlicht, de OLED-achterlamp met dynamische animaties en het matrixleeslampje voor een individualiseerbare spotafstelling en zeer hoog comfort voorzien de auto van een geavanceerde verlichtingstechniek.