SEG-serie

Van het voordelige instapmodel SEG Economy tot de digitale marktleider SEG V met doelgerichte functies en automatische hoekcompensatie leveren alle koplampafstelapparaten van Hella Gutmann vooral één ding: meer veiligheid voor uw klanten.

SEG-serie

Koplampafstelling voor professionals

De koplampafstelapparaten van Hella Gutmann onderscheiden zich door hun robuuste constructie en eenvoudige bediening. Stap-voor-stap instructies en bewezen nuttige instelhulpmiddelen leiden u in de kortst mogelijke tijd naar perfect afgestelde koplampen. Ontdek de betrouwbaarheid van de SEG-serie van Hella Gutmann voor uw werkplaats en voor uw klanten.

Downloads voor de SEG-serie

Koplampafstelling voor professionals: SEG V productafbeelding

SEG V

Het apparaat van de nieuwste generatie combineert de uitgebreide gegevenskennis van diagnose- en verlichtingsexperts. Alle functies van de SEG V kunnen eenvoudig, duidelijk en intuïtief worden bediend via het naar de gebruiker gerichte 8,4"-touchscreen. De unieke voertuigherkenning vindt bijvoorbeeld plaats via de zogeheten Car History. De CMOS-camera registreert de lichtverdeling van de koplamp, waarna deze wordt geëvalueerd. In bijna realtime wordt de lichtverdeling vervolgens op het scherm weergegeven met specifieke gegevens. Met de software op basis van de mega macs-serie kunnen voertuigspecifieke gegevens al voor de meting worden ingevoerd. Snelle tests zonder specificatie van gegevens zijn ook mogelijk. Na de meting kunnen de geregistreerde meetgegevens via de USB-interface worden overgebracht naar randapparatuur. Dankzij de automatische niveaucompensatie kunnen hoogteverschillen en oneffenheden in beide richtingen van het installatievlak van de SEG worden gecompenseerd.

Koplampafstelling voor professionals: SEG IV productafbeelding

SEG IV

Dankzij de schaalverdeling op het testscherm van de SEG IV kunnen alle gangbare koplampsystemen zoals halogeenkoplampen, xenonkoplampen, ledkoplampen en systemen met grootlichtassistent (verticale licht-donkergrens) worden gecontroleerd en nauwkeurig worden afgesteld. SEG IV is beschikbaar in DL- en DLLX-uitvoeringen.

Mercedes Benz heeft voor haar contractpartners een eigen procedure ontwikkeld voor het afstellen van koplampen. Met de SEG IV Edition Mercedes Benz zorgt Hella Gutmann ervoor dat alle specificaties van Daimler AG worden nageleefd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw handelspartner.

Koplampafstelling voor professionals: SEG IV-SE Productfoto

SEG IV-SE

SEG IV SE maakt de evaluatie van alle lichtverdelingen mogelijk, inclusief de afstelling van toekomstgerichte koplampsystemen van alle merken. Het afstellen van de koplampen, vooral met intelligente grootlichtassistentiesystemen, wordt mogelijk gemaakt door het testscherm met verticale lijnen. Een langere kolom vergroot het werkbereik tot maximaal 1650 mm, waardoor ook hooggeplaatste koplampen kunnen worden afgesteld. De SEG IV SE is ook uitgerust met een nieuw type hybride vizier. Het bestaat uit een krachtige lijnlaser en analoge richtmiddelen.

Met beide technieken kan het apparaat uiterst nauwkeurig en loodrecht op het voertuig worden uitgelijnd - zelfs in een heldere omgeving. De gecombineerde richtmiddelen garanderen 100% operationele capaciteit. Dankzij een stralingshoek van 120° kunnen ook markeringspunten aan de buitenkant worden aangestraald, wat bijzonder voordelig is voor voertuigen met hogere koplampen (SUV's, bestelwagens, enz.)

Koplampafstelling voor professionals: SEG Economy productafbeelding

SEG ECONOMY

Koplampen afstellen is niet noodzakelijk uw hoofdtaak, maar u wilt toch de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs - zonder dat u hoeft in te leveren op basisprestaties. Dan is de SEG Economy voor u de juiste keuze.

Hella Gutmann Contact via telefoon of e-mail

Altijd voor u paraat.

+31 (0)30 6095720