Remsystemen

HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS biedt een omvangrijk assortiment op het gebied van remmen aan - met geavanceerde technologie voor de allerhoogste prestaties.

ONZE PRODUCTEN

HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS

Jouw pitstop met remonderdelen van HELLA Pagid!

Pitstop met een motorsportgevoel: Met remonderdelen van HELLA Pagid gaat de montage pas echt van start! Voor veilige remprestaties die niet afremmen!

De favoriete bestelling van elke werkplaats!

Ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden. Betrouwbare OE-competentie. Uitstekende service. Alle gecombineerd in een sterk merk – HELLA PAGID.

Perfectie is ons doel

Als Global Player behoort HELLA PAGID tot de toonaangevende en innovatieve aanbieders van remsystemen in de
vrije onderdelenmarkt.

 

Ons doel is perfectie. Ons voordeel is snelheid. Niet alleen reageren op de veranderende markteisen maar de markt steeds een stap voor te zijn - dat is de uitdaging voor ons.

 

Door de permanente verdere ontwikkeling en de actuele completering van ons assortiment bereiken wij niet alleen een hoog dekkingspercentage maar kunnen wij ook heel flexibel reageren op wensen van de klant en markteisen.

Motorsport- & OE-expertise

Naast de OE-expertise van PAGID brengt HELLA PAGID ook de autosport know-how van het zustermerk PAGID Racing over naar de IAM, de werkplaatsen en de straten.

GOED GESORTEERD – MEER DAN 14.000 ARTIKELEN!

Wij hebben gegarandeerd het passende product. Met meer dan 14.000 artikelen zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van slijtagegevoelige onderdelen, remhydraulica, vloeistoffen en accessoires.

Slijtagegevoelige onderdelen Remhydraulica Vloeistoffen en accessoires  
Meer dan 5.500 producten Meer dan 5.000 producten Remvloeistof  
Zeer hoge marktdekking in OEM-kwaliteit Goede marktdekking in OEM-kwaliteit Remmenreiniger  
Snelle opname van nieuwe producten in het assortiment Hoge gegevenskwaliteit in onze catalogus en TecDoc-gegevens Montagepasta's  
Hoge gegevenskwaliteit in onze catalogus en TecDoc-gegevens   Meer dan 600 accessoires voor remblokken, -klauwen en -schoenen  

HELLA PAGID BETEKENT: RELIANCE. TRUST. PERFORMANCE.

OE-competentie: RELIANCE

Er is geen enkele branche die hogere eisen stelt aan haar toeleveranciers dan de auto-industrie. Daarom kan het als een hoogwaardige onderscheiding worden beschouwd dat voertuigproducenten in de hele wereld de OE-merken HELLA en PAGID vertrouwen schenken en de auto's met hun producten uitrusten. Is er een beter bewijs voor de superieure OE-competentie van HELLA PAGID en de absolute betrouwbaarheid van onze producten?

Sterke merken: TRUST

In alle producten: de technologie van de nieuwste generatie.
In alle aanbiedingen: een constructieve bijdrage aan het succes.
In alle continenten: een merk dat men vertrouwt.

 

Dat is HELLA PAGID. Een joint venture, die decennialange ervaring op OEM-gebied en meer dan 60 jaar remmen-knowhow verenigt in één onderneming. Groothandel en vrije werkplaatsen profiteren dagelijks van de sterke prestaties van deze partner die in gelijke mate een vriend is.

Service: PERFORMANCE

Het is ons ideaal om klanten enthousiast te maken met veelomvattende servicediensten die oplossingsgericht en voor een ieder van voordeel zijn. Daarbij horen een assortiment dat aan de behoeften is aangepast, flexibele logistieke concepten, permanente beschikbaarheid van meer dan 14.000 producten, gefundeerde technische vakkennis evenals een snel en uiterst effectief klantmanagement voor de groothandel.

 

Kort samengevat: u profiteert van de veiligheidscompetentie, het uitstekende prestatiespectrum en het complete aanbod van een aanbieder van remsystemen in de vrije onderdelenmarkt.