QR-code

Knowhow - Via QR-code op productverpakkingen

QR-codes geven toegang tot technische documentatie en praktische tips

Hoe ziet de onafhankelijke garage van de toekomst eruit? Natuurlijk zijn ook wij niet helderziend. Maar één ding is al zeker: Het wordt steeds makkelijker om toegang te krijgen tot belangrijke informatie - precies wanneer je die nodig hebt. En dat betekent dat je in de toekomst nog sneller en winstgevender kunt werken dan voorheen.

Hoe werkt het?

Via een QR-code, die op steeds meer verpakkingen van HELLA-producten te vinden is. Wanneer je de code met je smartphone scant, krijg je binnen enkele seconden alle belangrijke gegevens over het product in kwestie te zien. Naast belangrijke technische informatie, bijvoorbeeld over de configuratie, is er ook veel aanvullend aanbod, bijvoorbeeld korte video's waarin de montage van het desbetreffende reserveonderdeel wordt gedemonstreerd.

 

De QR-codes brengen de HELLA TECH WORLD met alle tips en documenten over reserveonderdelen een beetje dichter bij je werkplek. Je kunt de QR-code ook gebruiken om toegang te krijgen tot exclusieve informatie die alleen op deze manier beschikbaar is. Als vriend van de onafhankelijke garage begeleidt HELLA je tijdens het gehele reparatieproces - en je kunt het voertuig van de klant nog gemakkelijker en vooral sneller weer op de weg krijgen. Deze toegevoegde waarde is momenteel beschikbaar voor geselecteerde voertuigspecifieke verlichtingsproducten en wordt in de toekomst verder uitgebreid.