HELLA gecombineerde achterlichten - kwaliteit die de klanttevredenheid verhoogt

Met de 1:1-vervanging van het originele onderdeel door onze HELLA achterverlichting verhoogt u de efficiëntie en klanttevredenheid in uw garage. Ervaar kwaliteit die inspireert en verlichtingsprestaties die overtuigen.
 

 • Uitstekende lichtopbrengst: Onze achterverlichting levert een sterk, goed verdeeld licht dat niet verblindt en een ideale kleurkwaliteit heeft - voor het beste zicht 's nachts.
   
 • Snelle, nauwkeurige installatie: Profiteer van snelle en efficiënte installaties in uw garage met onze op maat gemaakte achterverlichting die perfect past en geen kieren achterlaat.
   
 • Betrouwbare kwaliteit: Onze achterverlichting bieden betrouwbare prestaties die uw klanten tevreden stellen en de dagelijkse routine in uw garage vereenvoudigen.

HELLA's evolutie van gecombineerde achterlichten: 120 jaar innovatie en merkspecifiek design

Een van de verlichtingsoplossingen die het meest geëvolueerd zijn sinds de begindagen van de autoproductie, zijn de gecombineerde achterlichten. In de eerste decennia waren ze relatief klein en dienden ze alleen als achter- en remlichten om voldoende afstand tot volgende voertuigen te kunnen bewaren. In de loop der tijd zijn er echter veel meer functies toegevoegd: Achteruitrijlichten, knipperlichten achter, mistachterlichten en reflectoren achter.
 

Ledtechnologie heeft niet alleen het energieverbruik van de lampen drastisch verlaagd, maar ook compleet nieuwe ontwerpmogelijkheden gecreëerd, zoals 3D-tunneleffect, lichtgordijn, indirecte reflectoren en glowing body. De gecombineerde achterlichten hebben daarom ook een groeiende invloed op het specifieke voertuigontwerp, niet alleen voor personenauto's, maar ook in de bedrijfsvoertuigen- en landbouwsector. Ze kunnen zelfs dienen als een onderscheidend kenmerk voor het desbetreffende merk - een trend die HELLA ondersteunt met op maat gemaakte ontwerpen en bijbehorende optische systemen.
 

HELLA heeft meer dan 120 jaar ervaring op het gebied van verlichtingssystemen en brengt OE-competentie en onderdelen over naar de onafhankelijke onderdelenmarkt.

MEER INFORMATIE OVER ONZE ACHTERVERLICHTING

Universele onderdelen - Voertuigonafhankelijke vervangende onderdelen

Universele onderdelen - Voertuigonafhankelijke vervangende onderdelen

Met behulp van de universele onderdelencatalogus kunt u doelgericht zoeken naar voertuigonafhankelijke producten op het gebied van verlichtingen elektra/elektronica.

Zwaartepunt ervan zijn de doelgroepen:

 • trucks,
 • trailers,
 • landbouw-/bouwmachines en
 • bussen/caravans.
Universele onderdelencatalogus

Voertuigspecifieke reserve-onderdelen

Onze online-catalogus gaat uit van het concept dat informatie eenvoudig te vinden moet zijn. Daarom kunt u het desbetreffende voertuig bijvoorbeeld invoeren via onze uitgebreide fabrikantenlijst, de typeaanduiding of de motorcode.

En om zo uitgebreid mogelijk te informeren, leveren we alle belangrijke gegevens over onze producten zoals

 • artikelinformatie,
 • montagehandleidingen,
 • veiligheidsinformatiebladen en
 • OE-nummers

meteen mee.

Voertuigspecifieke reserve-onderdelen

Zoekt u een montagehandleiding?

Montage-instructies

Hier vindt u de juiste montagehandleiding voor uw HELLA-product.

Voer hiertoe in het zoekveld het artikelnummer van het HELLA-product in, bijv. "1F0 010 186-001". Of zoek gewoon op een bepaalde productnaam, zoals "Luminator X Halogen".

Brief info als pdf-download

Brief info als pdf-download

Informatie over diverse producten in één database.

Brief info

Technische productinformatie

Technische productinformatie

In deze database vindt u technische informatie over onze producten en over bepaalde voertuigsystemen – samengesteld door ervaren technici en monteurs.

Technische productinformatie