Remblokken

Het remblokkenprogramma van Hella Pagid Brake Systems bestaat uit meer dan 2.300 artikelen die van 50 verschillende frictiemateriaal-recepten worden vervaardigd. Deze zijn exact voor de desbetreffende voertuigtypes, reminstallaties, motorvermogens, rijbelastingen en remkarakteristieken ontworpen. 

 

Bovendien hebben de schijfremblokken van Hella Pagid Brake Systems een dekking van bijna 100 % van het West-Europese voertuigbestand. Omvangrijke kwaliteitstests spelen bij Hella Pagid Brake Systems een grote rol. 

 

Producten worden in bedrijfseigen onderzoeks- en ontwikkelingscentra getest maar ook onder reële omstandigheden op de weg . Ze worden getoetst aan de hoge standaards en specificaties van de voertuig- en remmenfabrikanten. In het kader van dit programma ondergaan onze remblokken tot 300.000 testkilometer en 1.000 uren proefbanktests voordat ze voor de standaardproductie worden vrijgegeven. Hella Pagid Brake Systems richten zich op maximale veiligheid en prestatievermogen.

Waarom HELLA PAGID?

  • Premiumkwaliteit met OE-competentie
  • 100% Made in Europe
  • 100% Eigen productie
  • Hella Pagid overtreft de ECE-R90-eisen
  • Wij bestrijken 99% van de West-Europese markt met onze remblokken

MEER INFORMATIE OVER ONZE REMBLOKKEN

BrakeGuide – Reserveonderdelencatalogus voor remmen

BrakeGuide – Reserveonderdelencatalogus voor remmen

Met behulp van een geoptimaliseerde gebruikersinterface kunnen klanten met de BrakeGuide intuïtief en gericht remonderdelen zoeken in het assortiment van Hella Pagid, zoals remschijfvoeringen, remtrommels of remschijven.

 

De BrakeGuide is gebaseerd op wekelijks geactualiseerde TecDoc-gegevens en biedt vele verschillende functies:

  • Zoeken naar voertuigen
  • Zoeken naar artikelen
  • Zoeken naar experts
  • Productvergelijkingen
  • Individuele catalogusopmaak.
BrakeGuide

Veiligheidsinformatiebladen

Veiligheidsinformatiebladen

Conform de REACH-verordening 1907/2006 van 18 december 2006 vindt u op deze pagina het overeenkomstige veiligheidsinformatieblad voor uw HELLA PAGID product.
De informatiebladen worden bij wijzigingen overeenkomstig geactualiseerd.

Veiligheidsinformatiebladen

De BrakeGuide app van HELLA PAGID

De BrakeGuide app van HELLA PAGID

De BrakeGuide app van HELLA PAGID maakt een snelle en betrouwbare identificatie van reserveonderdelen mogelijk en biedt gebruikersvriendelijke zoekfuncties. Per direct kunt u ook onderweg via het Hella Pagid-artikelnummer, Pagid-codenummer, OE-nummer, concurrentienummer of KBA-nr. zoeken. Bovendien heeft u de mogelijkheid om naar voertuigen of experts te zoeken.

Technische productinformatie

Technische productinformatie

In deze database vindt u technische informatie over onze producten en bepaalde voertuigsystemen - samengesteld door ervaren technici en monteurs.

Technische productinformatie

Video's over het thema

HELLA PAGID - De remmenspecialist

Als Global Player behoort HELLA PAGID tot de toonaangevende en innovatieve aanbieders van remsystemen in de
vrije onderdelenmarkt.

Remmentest

Onze tests worden niet alleen volgens de voorschriften van de voertuigfabrikanten uitgevoerd, maar ook volgens vastgelegde standaards en speciale specificaties.

Testafdalingen

Grossglockner, Oostenrijk en Stilfser Joch, Italië.

Motorsport- & OE-expertise

Naast de OE-expertise van PAGID brengt HELLA PAGID ook de autosport know-how van het zustermerk PAGID Racing over naar de IAM, de werkplaatsen en de straten.

Dit vindt u misschien ook interessant