Uitlaatsysteem - Easy2Fit®

De know-how van de originele uitrusting voor de aftermarket.

Easy2Fit

"FAURECIA. PARTNERED WITH HELLA": WAT DIT VOOR U BETEKENT.

De beide autotoeleveranciers HELLA en Faurecia bundelen hun krachten in de vervangende-onderdelensector en gaan in de toekomst gezamenlijk op de aftermarket optreden. Beide ondernemingen beschikken over een grote OE-expertise; 's werelds sterkste automerken vertrouwen op Faurecia en HELLA. Door de bundeling van de activiteiten profiteren de klanten niet alleen van een uitgebreid dienstenpakket, maar vooral ook van een aanzienlijk uitgebreid productaanbod.

 

Om de nauwe banden tussen HELLA en Faurecia te symboliseren, opereren beide bedrijven onder de overkoepelende merknaam "FORVIA".

 

Voor de onafhankelijke garage betekent dit: Naast het bekende, uitgebreide HELLA-productassortiment kunnen de Faurecia Service-productlijnen in de toekomst ook via de groothandel bij HELLA worden aangeschaft - met alle voordelen die HELLA als vriend van de onafhankelijke garage te bieden heeft.

 

De gezamenlijke aftermarket-activiteiten gaan in eerste instantie van start op het gebied van uitlaatsystemen. Een op de vier auto's wereldwijd is uitgerust met een uitlaatsysteem van Faurecia. Op basis van deze know-how heeft de Franse groep de „Easy2Fit®“-kits ontwikkeld. Deze hoogwaardige uitlaatsysteemsets zijn modulair en intelligent ontworpen: Met ca. 3.300 reserveonderdelen in vier productgroepen kunnen meer dan 26.000 OE-gebruiksreferenties worden bestreken.

 

Dit betekent ook: De producten zijn zeer gemakkelijk via de groothandel bij HELLA te bestellen - met slechts één artikelnummer, inclusief alle onderdelen en accessoires. Tegelijkertijd komt de levering aan in sterk verstevigde kartonnen dozen en dus onbeschadigd bij u aan. De aanzienlijk vereenvoudigde order- en logistieke verwerking zorgt voor snelle en efficiënte reparaties. Bovendien kunnen de uitlaatsystemen efficiënt en rendabel worden vervangen door slechts één automonteur.

 

U ziet het: Het partnerschap tussen HELLA en Faurecia biedt u vele voordelen. En dat is nog maar het begin. Andere productlijnen zullen de "Faurecia. Partnered with HELLA"-voorsprong nog verder vergroten. Kijk uit naar meer interessante en verfijnde producten in de nabije toekomst.

Tijd voor nieuwe oplossingen

Omslachtig transport, complexe opslag en moeilijke montage: Uitlaatsystemen vormen een hele serie logistieke uitdagingen voor de aftermarket. Om niet alleen het risico op beschadiging van goederen maar ook de transportkosten terug te dringen, heeft Faurecia Service de productlijn Easy2Fit® ontwikkeld: Dankzij het innovatieve systeem passen de vervangende uitlaatonderdelen (zoals DPF, katalysator, achterdemper of pijp) inclusief montagetoebehoren in een handige, op een Euro-pallet gestandaardiseerde doos.

Onze kwaliteitsnormen voor de Easy2Fit®-onderdelen

Al onze uitlaatsystemen zijn getest in de EN ISO 14000 en IATF 16949 gecertificeerde R&D-afdeling van Faurecia volgens de strengste normen van de fabrikant.

 

Deze tests voldoen volledig aan de eisen en specificaties van de autofabrikanten op het gebied van trillingen, afdichting, warmte, sterkte, geluid en duurzaamheid. Faurecia is wereldleider op het gebied van uitlaatsystemen.