Wieluitlijning

De extra set breidt de mogelijkheden van de CSC-Tool SE uit met verschillende opties voor wieluitlijning.

Wieluitlijning - Wheel Alignment Kit van Hella Gutmann - Productafbeelding

Alles in het rechte spoor met de Wheel Alignment Kit

Als verdere uitbreiding biedt Hella Gutmann met de Wheel Alignment Kit in combinatie met de CSC-Tool SE verschillende mogelijkheden voor wieluitlijning. Met deze uitbreiding is een snelle meting mogelijk van toespoor, camber, toespoorhoek, caster, spreiding, middenpositie van het stuurwiel en ashelling. Een genivelleerde werkplaatsvloer of een hefplatform zijn niet vereist.

Combinatie met de CSC-Tool SE

Bij het ontwerp van de CSC-Tool SE is rekening gehouden met praktische ervaringen, klantenwensen en nieuwe behoeften voor een breder scala van toepassingen, zoals kalibraties van bijzonder hoog of laag aangebrachte radarsensoren en de laserscanner. Bovendien zijn de reflecterende spiegels ter bescherming in de horizontale verstelbalk geïntegreerd en nog nauwkeuriger afgesteld. Deze technische aanpassing is een voorwaarde voor de samenwerking tussen de CSC-Tool SE met de Wheel Alignment Kit voor het controleren van de sporing van de achteras voorafgaand aan kalibraties.

In vergelijking met de controle met behulp van de wielhouder Control beschikt de garage met de nieuwe apparatuur sneller over het resultaat. Zodra het voertuig voor de CSC-Tool SE is geplaatst, worden de wielhouders met laserkoppen en steekschalen op de wielen van de achteras geplaatst. De weerkaatsing van de verticale groene laserlijnen - een specialiteit van Hella Gutmann - door de spiegels van de CSC-Tool SE en het effect daarvan op de bijbehorende steekschalen levert heldere resultaten. Hella Gutmann stelt de fabrikantspecifieke toleranties met betrekking tot de links-rechts-afwijkingen online beschikbaar.

Downloads voor wieluitlijning

Wheel Alignment Kit - wieluitlijning en afstelling van de ophanging

Snelle afschrijving door extra voordelen

Met de Wheel Alignment Kit kunnen garages hun service-aanbod uitbreiden met de opties 'wieluitlijning' en 'afstelling van de ophanging' en zo extra inkomsten genereren.

De kit is gebaseerd op de beproefde, door de firma Koch gepatenteerde methode voor de bepaling van toespoor, toespoorhoek, camber, caster, spreiding, rijashoek en toespoorcurve. Alle metingen kunnen zeer snel worden uitgevoerd. Toespoor en camber zelfs in minder dan tien minuten - inclusief insteltijd. Een hefplatform of een genivelleerde werkplaatsvloer zijn niet nodig voor een exacte meting.

Wieluitlijning Wheel Alignment Kit - Overige voordelen in één oogopslag

Overige voordelen

  • Alle voertuigtypes kunnen snel en betrouwbaar met één systeem worden gemeten
  • Alle wieluitlijningen binnen 10 minuten, incl. insteltijd
  • Hellingmeter voor het meten van camber, caster en spreiding
  • Eenvoudige montage op alle wielen
  • Velgmaat tot 22" met standaard wielhouders optionele adapter tot 24" verkrijgbaar
  • 360° draaibare lijnlasermodule
  • Velgslagcompensatie mogelijk
  • De zeer goede prijs/prestatie-verhouding garandeert een snelle afschrijving
Neem contact op met Hella Gutmann via telefoon of e-mail

We zijn altijd beschikbaar.

+31 (0)30 6095720