Helder en betrouwbaar: HELLA koplamp

Met de 1:1-vervanging van het originele onderdeel door onze HELLA-verlichtingsoplossingen verhoogt u de efficiëntie en klanttevredenheid in uw garage. Ervaar kwaliteit die inspireert en verlichtingsprestaties die overtuigen.
 

 • Uitstekende lichtopbrengst: Onze koplampen leveren een sterk, goed verdeeld licht dat niet verblindt en een ideale kleurkwaliteit heeft - voor het beste zicht 's nachts.
   
 • Snelle, nauwkeurige installatie: Profiteer van snelle en efficiënte installaties in uw garage met onze op maat gemaakte producten die perfect passen en geen kieren achterlaten.
   
 • Betrouwbare koplampkwaliteit: Onze koplampen bieden betrouwbare prestaties die uw klanten tevreden stellen en de dagelijkse routine in uw garage vereenvoudigen.

Wij brengen onze sterke OE-competentie succesvol over naar de vrije aftermarket

Met onze jarenlange verlichtings- en ontwikkelingsexpertise heeft HELLA tal van innovaties op de markt gebracht - van xenonkoplampen en bochtlicht tot de nieuwste generatie intelligente ledkoplampen, zoals de Matrix LED HD84. Het nieuwste hoogtepunt in ons brede assortiment voertuigspecifieke koplampen is de SSL|HD-technologie, die gebaseerd is op het principe van miniaturisatie. Elke SSL-lamp bestaat uit 15.000 pixels met hoge intensiteit die afzonderlijk kunnen worden aangestuurd - een baanbrekende technologie die een perfecte balans biedt tussen hoge-resolutie-precisie en een brede verlichting.

Niet voor niets staat de naam HELLA ook voor innovatief leiderschap en is het bedrijf een pionier op het gebied van verlichtingstechnologie. Wij brengen deze sterke OE-competentie succesvol over naar de vrije onderdelenmarkt.

MEER INFORMATIE OVER ONZE KOPLAMPEN

Universele onderdelen - Voertuigonafhankelijke vervangende onderdelen

Universele onderdelen - Voertuigonafhankelijke vervangende onderdelen

Met behulp van de universele onderdelencatalogus kunt u doelgericht zoeken naar voertuigonafhankelijke producten op het gebied van verlichtingen elektra/elektronica.

Zwaartepunt ervan zijn de doelgroepen:

 • trucks,
 • trailers,
 • landbouw-/bouwmachines en
 • bussen/caravans.
Universele onderdelencatalogus

Voertuigspecifieke reserve-onderdelen

Onze online-catalogus gaat uit van het concept dat informatie eenvoudig te vinden moet zijn. Daarom kunt u het desbetreffende voertuig bijvoorbeeld invoeren via onze uitgebreide fabrikantenlijst, de typeaanduiding of de motorcode.

En om zo uitgebreid mogelijk te informeren, leveren we alle belangrijke gegevens over onze producten zoals

 • artikelinformatie,
 • montagehandleidingen,
 • veiligheidsinformatiebladen en
 • OE-nummers

meteen mee.

Voertuigspecifieke reserve-onderdelen

Zoekt u een montagehandleiding?

Montage-instructies

Hier vindt u de juiste montagehandleiding voor uw HELLA-product.

Voer hiertoe in het zoekveld het artikelnummer van het HELLA-product in, bijv. "1F0 010 186-001". Of zoek gewoon op een bepaalde productnaam, zoals "Luminator X Halogen".

Brief info als pdf-download

Brief info als pdf-download

Informatie over diverse producten in één database.

Brief info

Technische productinformatie

Technische productinformatie

In deze database vindt u technische informatie over onze producten en over bepaalde voertuigsystemen – samengesteld door ervaren technici en monteurs.

Technische productinformatie

Individuele voorverlichting

Individuele voorverlichting

Krachtig, voordelig en modulair. Stel nu zelf uw individuele voorverlichting samen uit ons brede assortiment 90 mm modules.

90 mm configurator

HELLA nacht rijden app

HELLA nacht rijden app

Wek met HELLA's app voor nachtelijke ritten interesse voor de innovatieve verlichtingstechnologieën en ontdek de voordelen van de huidige en toekomstige verlichtingssystemen.

Overzicht van functies:

 • Vergelijk de verschillende verlichtingsfuncties in een levensechte 3D-wereld
 • Wijk uit voor de obstakels en krijg de verschillende routes onder controle
 • Verdien waardevolle munten om extra verlichtingssystemen te activeren
 • Zorg dat uw feedback rechtstreeks bij de ontwikkeling van toekomstige verlichtingssystemen wordt betrokken

Video's over het thema

IQ.Light - Led-matrixkoplampen

Verblindingsvrij en veilig op de weg: de "IQ.Light – led-matrixkoplampen" zorgen via een doelgerichte aansturing van maximaal 128 ledjes voor een haarfijne optimale lichtverdeling en lichtsterkte.

Led-matrixkoplampen met dynamische laserspot

HELLA heeft een dynamische led-matrixkoplamp met lasergrootlicht uitgebracht. Innovatieve functies als verblindingsvrij grootlicht, dynamisch dimlicht, gesegmenteerde bochtenlicht en lasergrootlicht zorgen hierbij voor meer veiligheid.

LIGHT AND BEYOND – Lichtconcepten van HELLA

De intelligente matrixkoplamp met lasergrootlicht, de OLED-achterlamp met dynamische animaties en het matrixleeslampje voor een individualiseerbare spotafstelling en zeer hoog comfort voorzien de auto van een geavanceerde verlichtingstechniek.