Passend en betrouwbaar: Dagrijverlichting van HELLA

Met de 1:1-vervanging van het originele onderdeel door onze HELLA dagrijverlichting verhoogt u de efficiëntie en klanttevredenheid in uw garage. Ervaar kwaliteit die inspireert en verlichtingsprestaties die overtuigen.
 

 • Uitstekende lichtopbrengst: Onze dagrijlichten bieden krachtig licht om uw garageklant te helpen een goede zichtbaarheid op de weg te bereiken. HELLA dagrijverlichting biedt daarom extra veiligheid voor de bestuurder en de garage.
   
 • Eenvoudige installatie: Profiteer van snelle en efficiënte installaties in uw garage met onze op maat gemaakte dagrijverlichtingsoplossingen die perfect passen en geen kieren achterlaten.
   
 • Betrouwbaarheid die inspireert: Onze dagrijverlichting biedt betrouwbare prestaties die uw klanten tevreden stellen en de dagelijkse routine in uw garage vereenvoudigen.

HELLA dagrijverlichting: Traditie ontmoet technologie voor meer veiligheid op de weg

HELLA heeft meer dan 120 jaar ervaring in autoverlichting en biedt een uitgebreid assortiment aan verlichtingssystemen. Een belangrijke productgroep is onze dagrijverlichting, die nu in veel landen bijna vanzelfsprekend is geworden.
 

Deze wordt standaard gemonteerd op nieuwe voertuigen, maar veel oudere voertuigen worden er ook mee uitgerust. Dit helpt zo mee om overdag beter zichtbaar te zijn en ongelukken te voorkomen.
 

De dagrijverlichting van HELLA wordt gekenmerkt door state-of-the-art technologie, een laag energieverbruik, eenvoudige installatie en maximale ontwerpvrijheid. Al onze dagrijlichten hebben echter één ding gemeen: HELLA kwaliteit die al tientallen jaren is beproefd.

MEER INFORMATIE OVER ONZE DAGRIJVERLICHTING

Universele onderdelen - Voertuigonafhankelijke vervangende onderdelen

Universele onderdelen - Voertuigonafhankelijke vervangende onderdelen

Met behulp van de universele onderdelencatalogus kunt u doelgericht zoeken naar voertuigonafhankelijke producten op het gebied van verlichtingen elektra/elektronica.

Zwaartepunt ervan zijn de doelgroepen:

 • trucks,
 • trailers,
 • landbouw-/bouwmachines en
 • bussen/caravans.
Universele onderdelencatalogus

Voertuigspecifieke reserve-onderdelen

Onze online-catalogus gaat uit van het concept dat informatie eenvoudig te vinden moet zijn. Daarom kunt u het desbetreffende voertuig bijvoorbeeld invoeren via onze uitgebreide fabrikantenlijst, de typeaanduiding of de motorcode.

En om zo uitgebreid mogelijk te informeren, leveren we alle belangrijke gegevens over onze producten zoals

 • artikelinformatie,
 • montagehandleidingen,
 • veiligheidsinformatiebladen en
 • OE-nummers

meteen mee.

Voertuigspecifieke reserve-onderdelen

Individuele voorverlichting

Individuele voorverlichting

Krachtig, voordelig en modulair. Stel nu zelf uw individuele voorverlichting samen uit ons brede assortiment 90 mm modules.

90 mm configurator

Technische productinformatie

Technische productinformatie

In deze database vindt u technische informatie over onze producten en over bepaalde voertuigsystemen – samengesteld door ervaren technici en monteurs.

Technische productinformatie