Remklauwen

Hella Pagid biedt zijn klanten ca. 2.000 remklauwen aan. Het assortiment bestaat momenteel uit meer dan 350 nieuwe onderdelen zonder statiegeldafhandeling en 1.800 reserveremklauwen. De meer dan 350 remklauwen die als nieuwe onderdelen zonder statiegeldafhandeling beschikbaar zijn, worden gelijktijdig ook als reserveremklauwen aangeboden. Het portfolio van deze nieuwe remklauwen bestrijkt daarbij alle top movers van het Europese wagenpark.
 

Door de groeiende behoefte van eindgebruikers aan een snelle herstelling zijn gerecycleerde oude onderdelen, zoals onze remklauwen, een steeds aantrekkelijker alternatief voor werkplaatsen en bestuurders. De toenemende vraag naar gereviseerde onderdelen wordt onder andere verklaard door een groter aandeel oudere voertuigen en een in totaal langere gebruiksduur van deze voertuigen. Bovendien speelt ook het milieu een steeds grotere rol. Door de recyclage van vervangingsonderdelen kunnen waardevolle bronnen en het milieu namelijk worden gespaard.

 

Bij de veiligheid van de producten zijn er voor Hella Pagid evenwel geen alternatieven. Zowel bij nieuwe onderdelen en gereviseerde onderdelen zijn de maatstaven voor de veiligheid zijn gelijkblijvend hoog en veeleisend.

 

Daarom wordt de revisieprocedure uitgevoerd volgens exact gedefinieerde processen en standaards. Zo worden bijvoorbeeld alle veiligheidsrelevante componenten en alle rubberen onderdelen 100 % vervangen. Alle overige componenten worden volledig herwerkt. Hiermee voldoet een reservezadel van Hella Pagid aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsvereisten.

 

Meer informatie over onze reserveremzadels vindt u in de brochure Teruggaverichtlijnen voor reserveremklauwen. Gelieve er rekening mee te houden dat deze teruggaverichtlijnen alleen binnen Europa van toepassing zijn.

MEER INFORMATIE OVER ONZE REMKLAUWEN

BrakeGuide – Reserveonderdelencatalogus voor remmen

BrakeGuide – Reserveonderdelencatalogus voor remmen

Met behulp van een geoptimaliseerde gebruikersinterface kunnen klanten met de BrakeGuide intuïtief en gericht remonderdelen zoeken in het assortiment van Hella Pagid, zoals remschijfvoeringen, remtrommels of remschijven.

 

De BrakeGuide is gebaseerd op wekelijks geactualiseerde TecDoc-gegevens en biedt vele verschillende functies:

  • Zoeken naar voertuigen
  • Zoeken naar artikelen
  • Zoeken naar experts
  • Productvergelijkingen
  • Individuele catalogusopmaak.
BrakeGuide

Veiligheidsinformatiebladen

Veiligheidsinformatiebladen

Conform de REACH-verordening 1907/2006 van 18 december 2006 vindt u op deze pagina het overeenkomstige veiligheidsinformatieblad voor uw HELLA PAGID product.
De informatiebladen worden bij wijzigingen overeenkomstig geactualiseerd.

Veiligheidsinformatiebladen

De BrakeGuide app van HELLA PAGID

De BrakeGuide app van HELLA PAGID

De BrakeGuide app van HELLA PAGID maakt een snelle en betrouwbare identificatie van reserveonderdelen mogelijk en biedt gebruikersvriendelijke zoekfuncties. Per direct kunt u ook onderweg via het Hella Pagid-artikelnummer, Pagid-codenummer, OE-nummer, concurrentienummer of KBA-nr. zoeken. Bovendien heeft u de mogelijkheid om naar voertuigen of experts te zoeken.

Technische productinformatie

Technische productinformatie

In deze database vindt u technische informatie over onze producten en bepaalde voertuigsystemen - samengesteld door ervaren technici en monteurs.

Technische productinformatie

Video's over het thema

HELLA PAGID - De remmenspecialist

Als Global Player behoort HELLA PAGID tot de toonaangevende en innovatieve aanbieders van remsystemen in de
vrije onderdelenmarkt.

Remmentest

Onze tests worden niet alleen volgens de voorschriften van de voertuigfabrikanten uitgevoerd, maar ook volgens vastgelegde standaards en speciale specificaties.

Testafdalingen

Grossglockner, Oostenrijk en Stilfser Joch, Italië.

Dit vindt u misschien ook interessant