mega macs ONE

mega macs ONE verandert uw Android-apparaat in een multifunctionele werkplaatstool van de toekomst. Snel, voordelig en flexibel inzetbaar.

Android-oplossing voor diagnose

Na het afsluiten van de licentieovereenkomst ontvangt u de Bluetooth VCI waarmee mega macs ONE communiceert met het betreffende voertuig. Tegelijkertijd kunt u de Hella Gutmann-app 'mega macs ONE' downloaden. De software blijft na de installatie op de tablet onbeperkt te gebruiken. De via mega macs ONE beschikbare diagnosefuncties komen volledig overeen met die van de klassieke mega macs-diagnoseapparaten. Deze variëren van de positieweergave van de OBD-aansluiting in het voertuig via foutcode lezen/wissen, resetten van inspectie-intervallen en parameterweergave (t/m 16 parameters tegelijkertijd) tot en met basisinstellingen en actuatortest.

Daarnaast biedt mega macs ONE ook actuele aanpassingsmogelijkheden, bijvoorbeeld voor de schermweergave in landschaps- en portretmodus, alarmduur bij het verlaten van het draadloze ontvangstbereik van de VCI en de opnameduur van de gemeten waarden.

Net als bij de klassieke diagnose-apparaten van mega macs kunt u ook regelmatig updates en services voor mega-macs ONE boeken, zoals het gebruik van de Technische Helpdesk om te helpen met diagnosevragen.

mega macs ONE
Gegevensoverdrachtsnelheidmax. 3 Mbit/s
Frequentieband2,4 GHz
Reikwijdte binnen3 – 10 m
Reikwijdte buitenmax. 50 m
Afmetingen110 x 50 x26 mm (L x B x H)
InterfacesMicro-USB, Bluetooth®

Downloads voor de mega macs ONE

mega macs ONE - Afbeelding Bluetooth VCI-module en tablet

Flexibel in alle opzichten

De combinatie van de Hella Gutmann-app met de reeds geïnstalleerde apps van uw keuze maakt van uw tablet een echte alleskunner. Met één en hetzelfde apparaat kunt u diagnoses stellen en communiceren, extra informatie van internet naar uw werkplek halen, uw tijdmanagement controleren en nog veel meer. Na het afsluiten van de licentieovereenkomst ontvangt u de Bluetooth VCI waarmee mega macs ONE communiceert met het betreffende voertuig. Tegelijkertijd kunt u de Hella Gutmann-app 'mega macs ONE' downloaden. De software blijft na de installatie op de tablet onbeperkt te gebruiken. De via mega macs ONE beschikbare diagnosefuncties komen volledig overeen met die van de klassieke mega macs-diagnoseapparaten. Deze variëren van de positieweergave van de OBD-aansluiting in het voertuig via foutcode lezen/wissen, resetten van inspectie-intervallen en parameterweergave (t/m 16 parameters tegelijkertijd) tot en met basisinstellingen en actuatortest.

Daarnaast biedt mega macs ONE ook actuele aanpassingsmogelijkheden, bijvoorbeeld voor de schermweergave in landschaps- en portretmodus en alarmduur bij het verlaten van het draadloze ontvangstbereik van de VCI.

Net als bij de klassieke diagnose-apparaten van mega macs kunt u ook regelmatig updates en services voor mega-macs ONE boeken, zoals het gebruik van de Technische Helpdesk om te helpen met diagnosevragen.

Hella Gutmann Contact via telefoon of e-mail

Altijd voor u paraat.

+31 (0)30 6095720