BMW 1-serie - Buitenspiegels klappen niet in bij gebruik van de afstandsbediening

Gegevensblad
FabrikantBMW
Voertuigmodel1-serie ( F40)
MotorAlle modellen zonder Keyless-systeem
Bouwjaar2019 - 
SymptoomInklapfunctie spiegel / centrale vergrendeling

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid.

Inklapfunctie van spiegels defect en centrale vergrendeling mogelijk beïnvloed

Bij bovengenoemde voertuigen kan het voorkomen dat de buitenspiegels niet inklappen wanneer het voertuig met de afstandsbediening wordt vergrendeld. Bovendien kan de vergrendelingsfunctie worden beïnvloed bij gebruik van de afstandsbediening. Dit kan worden veroorzaakt door een softwarefout in de multifunctionele regeleenheid. Om deze storing te verhelpen, moeten vooraf de accu en de boordspanning worden gecontroleerd. Als er nog een sleutel met afstandsbediening is, moet worden gecontroleerd of de functie hiermee wel werkt. Bovendien moeten de foutgeheugens worden uitgelezen en zo nodig gewist. Als dit niet tot het gewenste resultaat leidt, kan een software-update van de motorregeleenheid worden uitgevoerd om het probleem op te lossen. Een software-update kan bijvoorbeeld worden uitgevoerd via Hella-Gutmann macsRemote Services of een diagnoseapparaat uit de Mega-Macs-serie dat geschikt is voor PassThru. Bovendien is een geregistreerde toegang tot het onlineportaal van de voertuigfabrikant vereist. Als er geen geschikte apparatuur beschikbaar is, neem dan contact op met een geautoriseerde vakgarage.


Dit vindt u misschien ook interessant

Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van het document, ook gedeeltelijk, is enkel met onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming en mits vermelding van de bron toegestaan. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.

Hoe nuttig is dit artikel voor jou?

Helemaal niet nuttig

Zeer nuttig

Vertel ons alstublieft wat u niet leuk vond.
Bedankt! Maar voordat u weggaat!

Schrijf je in voor onze gratis HELLA TECH WORLD-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische video's, adviezen voor autoreparaties, trainingen, marketingcampagnes, diagnostische tips en leuke winacties!

Meer informatie over onze nieuwsbrief weergeven Meer informatie over onze nieuwsbrief uitschakelen

Schrijf je in voor onze gratis HELLA TECH WORLD-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische video's, adviezen voor autoreparaties, trainingen, marketingcampagnes, diagnostische tips en leuke winacties!

Samen krijgen we auto's snel weer op de weg!

Met uw aanmelding voor de nieuwsbrief hebt u de mogelijkheid om de nieuwe HELLA Werkplaatskalender 2024 nu naar uw werkplaats opgestuurd te krijgen. Zolang de voorraad strekt!

Gegevensbescherming | Uitschrijven

Let op:
Je wordt pas op de nieuwsbrief ingeschreven nadat je op de bevestigingslink hebt geklikt in de kennisgevingsmail die je binnenkort gaat ontvangen!

Gegevensbescherming | Uitschrijven

We zijn er bijna!

Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelding te bevestigen!
We hebben een e-mail gestuurd naar your email address.

Controleer je inbox en klik op de bevestigingslink om HELLA TECH WORLD-updates te kunnen ontvangen.

Verkeerde e-mail of geen bevestiging ontvangen?
Klik hier om e.e.a. opnieuw in te voeren.