Opel Insignia - Afstandsbediening van centrale vergrendeling functioneert niet | HELLA

Opel

Insignia

Modeljaar: 2011 – 2012

Chassisnr.: B1219370 - C1049658

Afstandsbediening van centrale vergrendeling functioneert niet

Bij bovengenoemde voertuigen kan de afstandsbediening door een voortijdig lege batterij niet functioneren.

Als een klacht hierover klaagt, moeten de werking en het bereik van de afstandsbedieningen van beide sleutels gecontroleerd worden. Als hieruit blijkt dat de batterij van de afstandsbediening voortijdig leegloopt, dan is er waarschijnlijk sprake van een fout in de printplaat van de sleutelelektronica.

Vervang de defecte afstandsbediening resp. de sleutel om het probleem op te lossen.

Vanaf chassisnr. C1049659 heeft de fabrikant de afstandsbedieningen aangepast.

Belangrijk veiligheidsadvies
De volgende technische informatie en praktijktips zijn door HELLA opgesteld om werkplaatsen professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De informatie die op deze website ter beschikking wordt gesteld, is uitsluitend bestemd voor vakpersoneel dat hiervoor is opgeleid.

Reproductie, verspreiding, verveelvoudiging, exploitatie, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan zijn uitsluitend toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming en mits de bron wordt vermeld. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.