MCC Smart forfour - Koplampen branden permanent

Gegevensblad
FabrikantMCC
Model Smart forfour
Bouwjaar 2015 - 2019
Symptoom Koplampen branden permanent, omschakelen tussen dim- en grootlicht niet mogelijk

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid.

MCC Smart forfour - Koplampen branden permanent Omschakelen tussen dim- en grootlicht niet mogelijk

Als de koplampen van dit voertuig permanent branden of / en het niet mogelijk is om te schakelen tussen dim- en grootlicht, kan de oorzaak een defecte multifunctionele schakelaar zijn. Bovendien kan de fout in de besturingseenheid worden opgeslagen. Om dit te verhelpen, moet de multifunctionele schakelaar worden gecontroleerd, eventueel vervangen en het foutgeheugen gewist.


DIT VINDT U MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.