Audi Cabriolet - Onvoldoende lichtopbrengst | HELLA

Audi

Cabriolet

Bouwjaar: 2003 – 2004

Met xenonkoplampen

Onvoldoende lichtopbrengst

Bij de bovengenoemde voertuigen wordt over een verminderde en ontoereikende lichtopbrengst van de koplampen geklaagd.

Het bovengenoemde probleem wordt in dit geval veroorzaakt door een defecte coating van de koplampreflectoren.

De voertuigfabrikant heeft dit probleem al onderkend en de eigenaren van de betreffende voertuigen op de hoogte gesteld. Het is echter aannemelijk dat dit probleem om diverse redenen niet bij alle voertuigen is gecontroleerd of verholpen.

Bij de officiële dealer worden de defecte koplampreflectoren van de betroffen voertuigen door nieuwe exemplaren vervangen.

Belangrijk veiligheidsadvies
De volgende technische informatie en praktijktips zijn door HELLA opgesteld om werkplaatsen professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De informatie die op deze website ter beschikking wordt gesteld, is uitsluitend bestemd voor vakpersoneel dat hiervoor is opgeleid.

Reproductie, verspreiding, verveelvoudiging, exploitatie, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan zijn uitsluitend toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming en mits de bron wordt vermeld. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.