BACK

Werkplaatskalender 2019

04/17/2018

Kalenderactie 2019 “Masters at work”: met fotoshoots van over de hele wereld
One job, one passion, one world: een uitstekende beschrijving voor de actie “Masters at work”, die voor de creatie van de HELLA kalender van 2019 is ontstaan.
In het najaar van 2017 heeft HELLA over de hele wereld naar echte “Masters at work” gezocht. Werkplaatsen die door hun team, locatie of speciale voertuigreparaties meenden uit te blinken, konden zich voor kalender aanmelden. De 12 winnaars werden door een HELLA jury vastgesteld.

11 landen met 12 unieke werkplaatsen
Het lijkt een beetje op “De reis om de wereld in 80 dagen”. Australië, Zuid-Afrika, Mexico, Brazilië, India, Rusland, Polen, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Nederland staan op het lijstje van de fotograaf. Onze fotograaf is sinds het begin van het jaar onderweg. Wat hem daar te wachten staat: indrukwekkende landschappen, leuke mensen en bovenal unieke werkplaatsscènes. Wat echter overal hetzelfde blijft: de passie voor auto's en de aandacht voor detail.

Exclusieve indrukken in onze “Making of”-video's:
De passie voor auto's en de aandacht voor detail van onze winnaars kun je nu alvast zien in onze video's van de gang van zaken tijdens de individuele fotoshoots. Zuid-Afrika was onze eerste stop: een indrukwekkend land waar coole werkplaatstypes ons verwelkomden.
Wij zullen de impressies van de fotoshoots wekelijks hier met jou delen. So stay tuned!

Kalender in het najaar van 2018 beschikbaar
Deze unieke werkplaatskalender kun je vanaf het najaar van 2018 via HELLA Tech World bestellen. Het wordt een waar juweeltje voor in jouw werkplaats!