Volvo V60 D4 2,0 16V CDI - Voertuig heeft geen vermogen | HELLA

Volvo V60

D4 2,0 16V CDI

Motorcode D4204 T5

Bouwjaar 2010-2013

Voertuig heeft geen vermogen

Storingscode P0299

'Turbodruk te laag'

Als de bovengenoemde storing in combinatie met storingscode P0299 wordt vastgesteld, wordt dit mogelijk veroorzaakt door een defecte tussenkoelerslang.

Door een mechanisch defect in de houder van de tussenkoelerbuis komen de poelie en de tussenkoelerslang met elkaar in aanraking, waardoor de slang beschadigd raakt.

In dit geval moeten de slang en de houder worden gecontroleerd en zo nodig worden vervangen.

Reparatie-instructie!

Dit probleem is door de voertuigfabrikant onderkend en in het kader van een service-actie door middel van gemodificeerde onderdelen, tussenkoelerslang en tussenkoelerbuis verholpen. Het is echter mogelijk dat niet alle voertuigen zijn gecontroleerd.

Dit probleem kan zich ook voordoen bij andere modellen met motoren met dezelfde constructie.

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid. Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.

Hoe nuttig is dit artikel voor jou?

Helemaal niet nuttig

Zeer nuttig

Vertel ons alstublieft wat u niet leuk vond.
Bedankt! Maar voordat u weggaat!

Schrijf je in voor onze gratis HELLA TECH WORLD-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische video's, adviezen voor autoreparaties, trainingen, marketingcampagnes, diagnostische tips en leuke winacties!

Meer informatie over onze nieuwsbrief weergeven Meer informatie over onze nieuwsbrief uitschakelen

Schrijf je in voor onze gratis HELLA TECH WORLD-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische video's, adviezen voor autoreparaties, trainingen, marketingcampagnes, diagnostische tips en leuke winacties!

Samen krijgen we auto's snel weer op de weg!

Met uw aanmelding voor de nieuwsbrief hebt u de mogelijkheid om de nieuwe HELLA Werkplaatskalender 2024 nu naar uw werkplaats opgestuurd te krijgen. Zolang de voorraad strekt!

Gegevensbescherming | Uitschrijven

Let op:
Je wordt pas op de nieuwsbrief ingeschreven nadat je op de bevestigingslink hebt geklikt in de kennisgevingsmail die je binnenkort gaat ontvangen!

Gegevensbescherming | Uitschrijven

We zijn er bijna!

Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelding te bevestigen!
We hebben een e-mail gestuurd naar your email address.

Controleer je inbox en klik op de bevestigingslink om HELLA TECH WORLD-updates te kunnen ontvangen.

Verkeerde e-mail of geen bevestiging ontvangen?
Klik hier om e.e.a. opnieuw in te voeren.