Suzuki SX 4 S-Cross - Storing van het navigatiesysteem

Gegevensblad
FabrikantSuzuki
VoertuigmodelSX 4 S-Cross
MotorAlle modellen met navigatiesysteem
Bouwjaarvanaf 04,2017
SymptoomStoring van het navigatiesysteem

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid.

Storingen van het navigatiedisplay

Voor de bovengenoemde voertuigen wordt het volgende probleem gemeld. Tijdens de navigatie kan er een storing optreden in het display (bijv. vertraagde beeldweergave). De oorzaak van deze storing werd gediagnosticeerd als een beknelde / beschadigde dakantennekabel. De kabel kan tijdens de montage bekneld raken tussen de antennevoet en de dakplaat. Dit kan leiden tot onderbrekingen in de kabel en zo voornoemde storingen veroorzaken. Om dit te verhelpen, gaat u als volgt te werk.

  • Dakantenne volgens de instructies van de fabrikant demonteren
  • De kabel op beschadigingen controleren en de antenne indien nodig vervangen (OE-nr. 39253-68L21-000)
  • De dakantenne volgens de instructies van de fabrikant monteren en ervoor zorgen dat de antennekabel vakkundig wordt gelegd.

Dit vindt u misschien ook interessant

Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van het document, ook gedeeltelijk, is enkel met onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming en mits vermelding van de bron toegestaan. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.

Hoe nuttig is dit artikel voor jou?

Helemaal niet nuttig

Zeer nuttig

Vertel ons alstublieft wat u niet leuk vond.
Bedankt! Maar voordat u weggaat!

Schrijf je in voor onze gratis HELLA TECH WORLD-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische video's, adviezen voor autoreparaties, trainingen, marketingcampagnes, diagnostische tips en leuke winacties!

Meer informatie over onze nieuwsbrief weergeven Meer informatie over onze nieuwsbrief uitschakelen

Schrijf je in voor onze gratis HELLA TECH WORLD-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische video's, adviezen voor autoreparaties, trainingen, marketingcampagnes, diagnostische tips en leuke winacties!

Samen krijgen we auto's snel weer op de weg!

Met uw aanmelding voor de nieuwsbrief hebt u de mogelijkheid om de nieuwe HELLA Werkplaatskalender 2024 nu naar uw werkplaats opgestuurd te krijgen. Zolang de voorraad strekt!

Gegevensbescherming | Uitschrijven

Let op:
Je wordt pas op de nieuwsbrief ingeschreven nadat je op de bevestigingslink hebt geklikt in de kennisgevingsmail die je binnenkort gaat ontvangen!

Gegevensbescherming | Uitschrijven

We zijn er bijna!

Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelding te bevestigen!
We hebben een e-mail gestuurd naar your email address.

Controleer je inbox en klik op de bevestigingslink om HELLA TECH WORLD-updates te kunnen ontvangen.

Verkeerde e-mail of geen bevestiging ontvangen?
Klik hier om e.e.a. opnieuw in te voeren.