Jeep Infotainment Panasonic VP4R-A: luchtbellen en loslaten van het touchscreen

Gegevensblad
FabrikantJeep
VoertuigmodelCompass, Renegade, Grand Cherokee, Wrangler
Bouwjaarvanaf 2017
SymptoomLuchtbellen onder het scherm | Loslaten van het aanraakscherm | Problemen met de schermweergave | Geen reactie van het touchscreen

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door Faurecia Clarion Electronics ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid.

Storing van het touchscreen als gevolg van een fysiek defect

Het touchscreen van het voertuig vertoont visuele defecten zoals luchtbellen of ringen (zoals weergegeven in de afbeelding), reageert niet goed wanneer u erop drukt en is gemonteerd in een van de bovenstaande voertuigmodellen.


Dankzij de samenwerking tussen Faurecia Clarion Electronics en HELLA hebben we een reparatieproces ontwikkeld waarmee de onderdelen die deze storing veroorzaken, worden vervangen.


Hierdoor kunt u de volledige functionaliteit en esthetiek van uw Panasonic VP4R-A-scherm zeer snel herstellen tegen een prijs die ver onder die van een nieuw onderdeel ligt.


Dit vindt u misschien ook interessant

Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.

Hoe nuttig is dit artikel voor jou?

Helemaal niet nuttig

Zeer nuttig

Vertel ons alstublieft wat u niet leuk vond.
Bedankt! Maar voordat u weggaat!

Schrijf je in voor onze gratis HELLA TECH WORLD-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische video's, adviezen voor autoreparaties, trainingen, marketingcampagnes, diagnostische tips en leuke winacties!

Meer informatie over onze nieuwsbrief weergeven Meer informatie over onze nieuwsbrief uitschakelen

Schrijf je in voor onze gratis HELLA TECH WORLD-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische video's, adviezen voor autoreparaties, trainingen, marketingcampagnes, diagnostische tips en leuke winacties!

Samen krijgen we auto's snel weer op de weg!

Met uw aanmelding voor de nieuwsbrief hebt u de mogelijkheid om de nieuwe HELLA Werkplaatskalender 2024 nu naar uw werkplaats opgestuurd te krijgen. Zolang de voorraad strekt!

Gegevensbescherming | Uitschrijven

Let op:
Je wordt pas op de nieuwsbrief ingeschreven nadat je op de bevestigingslink hebt geklikt in de kennisgevingsmail die je binnenkort gaat ontvangen!

Gegevensbescherming | Uitschrijven

We zijn er bijna!

Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelding te bevestigen!
We hebben een e-mail gestuurd naar your email address.

Controleer je inbox en klik op de bevestigingslink om HELLA TECH WORLD-updates te kunnen ontvangen.

Verkeerde e-mail of geen bevestiging ontvangen?
Klik hier om e.e.a. opnieuw in te voeren.