Hella Pagid remschoenen en remschoenensets | HELLA PAGID

Productinformatie

Al vele jaren worden binnen de auto-industrie trommelremmen gebruikt, en ook in moderne voertuigen worden deze remmen tegenwoordig nog toegepast. In geval van een reparatie vormen de remschoenen en remschoenensets van Hella Pagid die optimale oplossing.

De hoogste kwaliteit, evenals optimale remprestaties en levensduur zijn hierbij vanzelfsprekend.

Remschoenenset en

remschoenenset PRO

Een duidelijk voordeel van de remschoenensets is hun compleetheid. Zo bevat elke set naast remschoenen en wielremcilinders ook extra accessoires.

Met de tijdsbesparende, reeds voorgemonteerde remschoenenset PRO (afbeelding) kunnen alle benodigde componenten tegelijkertijd zonder grote moeite in één stap worden gemonteerd. Alle onderdelen die voor een reparatie nodig zijn, maken reeds deel uit van de leveringsomvang. Op deze wijze garandeert de reparatie de veilige werking van de trommelrem, aangezien er geen gebruikte, versleten of gecorrodeerde componenten of accessoires hoeven te worden hergebruikt.

Leveringsomvang

De volgende onderdelen maken deel uit van de leveringsomvang van remschoenenset PRO:

· Voorgemonteerde remschoenensets inclusief wielremcilinders

· Bijstelinrichting

· Borg- en trekveren

· Remschoenborgpennen

· Montagehandleiding

De leveringsomvang omvat de modules voor de rechter- en linkerzijde.

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid. Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.