Volvo S60 Binnendringend water bij voertuigen met zonnedak

Gegevensblad
Fabrikant    Volvo
Voertuigmodel     S60
Bouwjaar     2010 - 2018
Symptomen     Binnendringend water bij voertuigen met zonnedak

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid.

Volvo S60 - binnendringend water bij voertuigen met schuifdak

Voertuigen met een verstelbaar of schuifdak hebben hiermee te maken. Bij het openen kan water in het voertuiginterieur binnendringen.

De oorzaak kan vuilafzetting zijn in de buurt van de winddeflector van het zonnedak.

In dat geval verdient het aanbeveling dit gedeelte grondig schoon te maken en regelmatig preventief vrij te houden van nieuwe vuilafzettingen.


Dit vindt u misschien ook interessant

Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.