Volvo S40 - Remlicht zonder functie | HELLA

Volvo

Volvo S40

Bouwjaar: tot 2004

Remlicht zonder functie

Als het bovengenoemde voertuig een functiestoring van het remlicht links/rechts blijkt te hebben, kan dit worden veroorzaakt door een defect in de centrale elektronische regeleenheid/module (CEM).

Reparatie-instructie

- Lichtbron controleren

- Zekering 11B/13 controleren

- Mogelijke defecte stekkeraansluitingen (los) en/of contactproblemen (gecorrodeerd) kunnen contactproblemen veroorzaken.

- Schakelfunctie/relaisfunctie door centrale elektronische regeleenheid/module (CEM) controleren.

Oplossing:

- Vervang indien nodig de centrale elektronische regeleenheid/module (CEM).

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid. Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.