Volvo S40 - Remlicht zonder functie | HELLA

Volvo

Volvo S40

Bouwjaar: tot 2004

Remlicht zonder functie

Als het bovengenoemde voertuig een functiestoring van het remlicht links/rechts blijkt te hebben, kan dit worden veroorzaakt door een defect in de centrale elektronische regeleenheid/module (CEM).

Reparatie-instructie

- Lichtbron controleren

- Zekering 11B/13 controleren

- Mogelijke defecte stekkeraansluitingen (los) en/of contactproblemen (gecorrodeerd) kunnen contactproblemen veroorzaken.

- Schakelfunctie/relaisfunctie door centrale elektronische regeleenheid/module (CEM) controleren.

Oplossing:

- Vervang indien nodig de centrale elektronische regeleenheid/module (CEM).

Belangrijk veiligheidsadvies
De volgende technische informatie en praktijktips zijn door HELLA opgesteld om werkplaatsen professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De informatie die op deze website ter beschikking wordt gesteld, is uitsluitend bestemd voor vakpersoneel dat hiervoor is opgeleid.

Reproductie, verspreiding, verveelvoudiging, exploitatie, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan zijn uitsluitend toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming en mits de bron wordt vermeld. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.