VW Passat - Onvoldoende remwerking resp. gebrekkige remkrachtversterking | HELLA PAGID

VW Passat

Bouwjaar: 04-2015 tot 10-2015

Alle voertuigen met "vooruitziende voetgangersbescherming“

Onvoldoende remwerking resp. gebrekkige remkrachtversterking

Indien de bovengenoemde gebreken worden vastgesteld, kan de mogelijke oorzaak een defect ESC-aggregaat voor de elektrische stabiliteitscontrole zijn. Defecte resp. klemmende zuigers verhinderen een gecontroleerde drukdaling of drukopbouw in het hydraulische remsysteem. Omdat er voor deze hydraulische eenheid geen reparatie van zijde van de voertuigfabrikant is gepland, moet dit onderdeel compleet worden vervangen.

Reparatie-instructie

De voertuigfabrikant heeft dit probleem al onderkend en de eigenaren van de betreffende voertuigen op de hoogte gesteld. Het is echter aannemelijk dat dit probleem niet bij alle voertuigen door het ondernemen van de bovenstaande actie is gecontroleerd of verholpen.

In geval van een reparatie is het raadzaam om vooraf contact op te nemen met een geautoriseerde dealer om de afhandeling van de reparatie te bespreken.

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid. Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.