Peugeot 206 - Motorcontrolelampje gaat branden | HELLA

Peugeot

206 1,6 HDI

Modeljaar: 2005 - 2007

Motorcode DV6TED4 (9HZ)

Motorcontrolelampje gaat branden

Als de bovenstaande storing door de klant wordt gemeld, kan een slechte stekkerverbinding aan de luchtmassameter hiervan de oorzaak zijn. Verder wordt soms gemeld, dat de motor in noodloop gaat en dat de motor geen vermogen heeft. Bovendien kunnen diverse storingscodes met betrekking tot de luchtmassameter zichtbaar zijn. In dit geval moet de kabelboom met stekker worden vervangen door een reparatieset met het OE artikelnummer 6569Q9.

Let op!

De kabelboom van de reparatieset heeft andere kabelkleuren dan de in de fabriek gemonteerde kabelboom. Let er bij de montage daarom goed op dat alle aansluitingen juist zijn.

Belangrijk veiligheidsadvies
De volgende technische informatie en praktijktips zijn door HELLA opgesteld om werkplaatsen professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De informatie die op deze website ter beschikking wordt gesteld, is uitsluitend bestemd voor vakpersoneel dat hiervoor is opgeleid.

Reproductie, verspreiding, verveelvoudiging, exploitatie, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan zijn uitsluitend toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming en mits de bron wordt vermeld. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.