Mercedes Benz G-Klasse - Gebrekkige werking van de achterrem | HELLA PAGID

Mercedes Benz

G-Klasse (463)

Bouwjaar: 12-2017 - 04-2018

Gebrekkige werking van de achterrem

Als het bovengenoemde probleem wordt geconstateerd, is het mogelijk dat een remklauwhouder op de achteras gescheurd is. In het ongunstigste geval kan de achterrem uitvallen.

Reparatie-instructie

Als de klant hierover klaagt, controleer dan de remklauwhouder op mechanische beschadiging en vervang hem zo nodig.

De voertuigfabrikant heeft dit probleem al onderkend en de eigenaren van de betreffende voertuigen voor zover nodig op de hoogte gesteld.

In geval van een reparatie is het raadzaam om vooraf contact op te nemen met een geautoriseerde dealer om de afhandeling van de reparatie te bespreken.

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid. Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.