Mercedes-Benz C-Klasse (W204) - Sporadische storing van de verlichting van het instrumentenpaneel | HELLA

Mercedes-Benz

C-klasse (W204)

Bouwjaar: ab 2007 - 2014

Sporadische storing van de verlichting van het instrumentenpaneel

Als het bovengenoemde probleem in bovengenoemd voertuig wordt gedetecteerd, kan dit mogelijk worden veroorzaakt door beschadiging aan de kabelboom van de sensor van het omgevingslicht/de regensensor.

Bovendien kunnen sporadisch storingen optreden in de werking van de buitenverlichting en in de ruitenwisserbesturing door de regensensor.

In het informatiesysteem voor de bestuurder verschijnt de melding "Storing automatische koplampen".

- Foutcode B22E34A kan opgeslagen zijn.

Reparatie-instructie

- Controleer de kabelboom van het omgevingslicht/de regensensor.

- Hier kunnen beschadigingen ontstaan in de buurt van de zekeringskast door een niet-optimale kabelgeleiding.

Oplossing:

Controleer de kabelboom op beschadigingen, repareer deze indien nodig en zorg ervoor dat de kabelboom correct is geleid om verdere schade te voorkomen.

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid. Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.

Hoe nuttig is dit artikel voor jou?

Helemaal niet nuttig

Zeer nuttig

Vertel ons alstublieft wat u niet leuk vond.
Bedankt! Maar voordat u weggaat!

Schrijf je in voor onze gratis HELLA TECH WORLD-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische video's, adviezen voor autoreparaties, trainingen, marketingcampagnes, diagnostische tips en leuke winacties!

Meer informatie over onze nieuwsbrief weergeven Meer informatie over onze nieuwsbrief uitschakelen

Schrijf je in voor onze gratis HELLA TECH WORLD-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische video's, adviezen voor autoreparaties, trainingen, marketingcampagnes, diagnostische tips en leuke winacties!

Samen krijgen we auto's snel weer op de weg!

Met uw aanmelding voor de nieuwsbrief hebt u de mogelijkheid om de nieuwe HELLA Werkplaatskalender 2024 nu naar uw werkplaats opgestuurd te krijgen. Zolang de voorraad strekt!

Gegevensbescherming | Uitschrijven

Let op:
Je wordt pas op de nieuwsbrief ingeschreven nadat je op de bevestigingslink hebt geklikt in de kennisgevingsmail die je binnenkort gaat ontvangen!

Gegevensbescherming | Uitschrijven

We zijn er bijna!

Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelding te bevestigen!
We hebben een e-mail gestuurd naar your email address.

Controleer je inbox en klik op de bevestigingslink om HELLA TECH WORLD-updates te kunnen ontvangen.

Verkeerde e-mail of geen bevestiging ontvangen?
Klik hier om e.e.a. opnieuw in te voeren.