Mazda 5 - Geluiden van de middelste ventilatieopeningen in het dashboard | HELLA

Mazda

Mazda 5

Bouwjaar: 2010 tot 2012

Geluiden van de middelste ventilatieopeningen in het dashboard

Bij bovengenoemde autoo's kunnen bij gebruik van de verwarming/airconditioning geluiden/trillingen van de middelste luchtuitlaten in het dashboard worden veroorzaakt.

De oorzaak hiervan is een constructiefout van de middelste verwarmings-/airco-uitlaten in het dashboard.

De fabrikant is al met een oplossing voor het probleem gekomen en biedt gewijzigde middelste luchtuitlaten aan (zie tabel).

Reserveonderdelen (RO)

Beschrijving

RO-nr.:

Aantal

Airco/verwarming

Middelste luchtuitlaat dashboard, rechts

C513 64 930A

1

Middelste luchtuitlaat dashboard, links

C514 64 930A

1Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid. Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.