Kia Sorento I (JC) - Geurvorming in het interieur van het voertuig | HELLA

Kia

Sorento I (JC)

Bouwjaar: 2002 - 2009

Geurvorming in het interieur van het voertuig /

Interieurfilter vervangen

In het geval van de bovengenoemde voertuigen kunnen er geuren in het interieur van het voertuig ontstaan. In dit geval moet speciale aandacht worden besteed aan het interieurfilter of de filterbehuizing.

Ga als volgt te werk om toegang te krijgen tot het filter:

  • verwijder het handschoenenkastje. Open hiervoor het handschoenenkastje (afb. 1) en klik het eerst aan de onderkant los. Trek het handschoenenkastje naar boven (afb. 2)
  • Verwijder de dwarsbalk (afb. 3) door de twee schroeven te verwijderen
  • Verwijder het deksel van de filterbehuizing. Klik eerst het deksel (A) aan de onderzijde los (afb. 4)
  • Filter uittrekken

De filterbehuizing bevat vaak sterke verontreinigingen (afb. 5) die bijdragen aan de vorming van geuren. Reinig de behuizing en eventueel het oppervlak van de verdamper grondig voordat u het nieuwe filter installeert.

Afbeelding 1

Afbeelding 2

Afbeelding 3

Afbeelding 4

Afbeelding 5

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid. Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.