Ford Ranger - Nieuwe lamp zonder functie

Gegevensblad
FabrikantFord
ModelRanger
Bouwjaar2012
SymptoomNieuwe lamp zonder functie

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid.

Ford Ranger - Nieuwe lamp zonder functie

Bij de bovengenoemde voertuigen kan het gebeuren dat een vervangen, nieuwe gloeilamp niet werkt. Wij hebben reeds bij vele voertuigen geconstateerd dat na het vervangen van de gloeilamp het contact eenmaal moet worden uit- en aangezet, zodat de functie wordt hersteld. In dit voertuig schakelt de besturingseenheid de functie uit wanneer de stroomopname van de lamp te hoog is (bijv. wanneer de gloeidraad doorbrandt). Om dit te herstellen, moet het storingsgeheugen worden gewist nadat de gloeilamp is vervangen.


DIT VINDT U MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.