Fiat Tipo laag vermogen verwarming

Gegevensblad
FabrikantFiat
VoertuigmodelTipo (356)
Bouwjaar2015 -
InstructieAlle modellen met automatische temperatuurregeling
SymptoomLaag vermogen van de verwarming 

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid.

Fiat Tipo Laag vermogen van de verwarming

Bij de bovenvermelde voertuigen kan het vermogen van de binnenruimteverwarming beperkt of onvoldoende zijn bij lage buitentemperaturen. 

 

In de eerste plaats moeten elektrische en mechanische storingsoorzaken worden uitgesloten en moet het koel- of verwarmingssysteem worden gecontroleerd.  

 

Als er geen storingsoorzaken worden gevonden, kan gewijzigde software voor de regeleenheid van de airconditioning/verwarming utkomst bieden. Hiervoor moet contact worden opgenomen met de fabrikant van het voertuig of een Fiat-dealer.


DIT VINDT U MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.