Blue and Me Infotainment - Koppelen van de telefoon via Bluetooth en USB niet mogelijk

Gegevensblad
FabrikantFiat | Alfa Romeo | Lancia | Peugeot
Bouwjaarvanaf 2007
SymptoomGeen Bluetooth-verbinding | Geen koppeling van een telefoon via Bluetooth | Slechte gesprekskwaliteit | Ontladen van de voertuigaccu | Controlelampje op de instrumentengroep knippert | USB-verbinding werkt niet | Uitval van spraakbediening

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door Faurecia Clarion Electronics ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid.

Telefoon kan niet worden gekoppeld met auto / USB-aansluiting werkt niet: voor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Peugeot

Als één of meer van de bovenstaande symptomen kunnen worden vastgesteld, kan de Blue&Me-regeleenheid in het voertuig de oorzaak zijn van de storing. In dat geval is een herprogrammering van de Blue&Me-regeleenheid en soms ook een vervanging van de geheugencomponenten nodig om het infotainmentsysteem weer goed te laten functioneren.


Dankzij de samenwerking tussen Faurecia Clarion Electronics en HELLA kunnen wij uw Blue&Me-toestel zeer snel repareren, en dat tegen veel lagere kosten dan voor een nieuw onderdeel. Een volledig gerepareerd onderdeel kan meestal in de modus "Plug & Play" weer in de auto worden gemonteerd.


Let op: in zeldzame gevallen en afhankelijk van de reparaties die moesten worden uitgevoerd, moet nog een proxy-uitlijning worden uitgevoerd met het programmeerapparaat van de fabrikant.

Gedetailleerde informatie over het voertuigmodel vindt u in onderstaande tabel

FabrikantVoertuigmodel
Alfa RomeoBrera
Giulietta
GT
Mito
Spider
147
159
CitroënJumper
Nemo
Fiat500
Bravo
Croma
Dobolo
Ducato
Firino
Freemont
Idea
Linea
Panda
Punto
Qubo
LanciaDelta
Musa
Thema
Ypsilon
PeugeotBipper
Boxer

Dit vindt u misschien ook interessant

Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.

Hoe nuttig is dit artikel voor jou?

Helemaal niet nuttig

Zeer nuttig

Vertel ons alstublieft wat u niet leuk vond.
Bedankt! Maar voordat u weggaat!

Schrijf je in voor onze gratis HELLA TECH WORLD-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische video's, adviezen voor autoreparaties, trainingen, marketingcampagnes, diagnostische tips en leuke winacties!

Meer informatie over onze nieuwsbrief weergeven Meer informatie over onze nieuwsbrief uitschakelen

Schrijf je in voor onze gratis HELLA TECH WORLD-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische video's, adviezen voor autoreparaties, trainingen, marketingcampagnes, diagnostische tips en leuke winacties!

Samen krijgen we auto's snel weer op de weg!

Met uw aanmelding voor de nieuwsbrief hebt u de mogelijkheid om de nieuwe HELLA Werkplaatskalender 2024 nu naar uw werkplaats opgestuurd te krijgen. Zolang de voorraad strekt!

Gegevensbescherming | Uitschrijven

Let op:
Je wordt pas op de nieuwsbrief ingeschreven nadat je op de bevestigingslink hebt geklikt in de kennisgevingsmail die je binnenkort gaat ontvangen!

Gegevensbescherming | Uitschrijven

We zijn er bijna!

Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelding te bevestigen!
We hebben een e-mail gestuurd naar your email address.

Controleer je inbox en klik op de bevestigingslink om HELLA TECH WORLD-updates te kunnen ontvangen.

Verkeerde e-mail of geen bevestiging ontvangen?
Klik hier om e.e.a. opnieuw in te voeren.