Camerakalibratie

Rijhulpsystemen betrouwbaar controleren en onderhouden.

Veiligheid staat voorop

Ook in de middenklasse verschijnen inmiddels steeds meer voertuigmodellen met moderne veiligheidssystemen, zoals afstand regulering, lane assist of nachtzicht assistentie. Om deze auto's voordelig te kunnen onderhouden en repareren, is het voor onafhankelijke garagebedrijven noodzakelijk om een betrouwbaar en vooral flexibel systeem te hebben dat alle belangrijke merken beslaat. Met de CSC-Tool (Camere & Sensor Calibration Tool) kunnen moderne rijhulpsystemen in een handomdraai worden gecontroleerd en gekalibreerd, conform voorschriften van de fabrikant .

 

✓ Eén systeem – alle belangrijke merken
✓ Ook zonder uitlijninstallatie te gebruiken
✓ Simpel en snel bedienen

Dat loont zich

Zelfs wanneer u geen ruimte heeft voor wieluitlijning of een geëgaliseerde werkvloer, komt u met de CSC-Tool toch tot nauwkeurige resultaten. Zelfs een hefbrug is niet per se noodzakelijk. Zo kunt u de CSC-Tool al terugverdienen na 11 keer gebruiken – terwijl uw klanten absoluut zeker kunnen zijn van exactheid en veiligheid! De modulaire structuur en nuttige accessoires van de CSC-Tool zorgen ervoor dat u het systeem zo kunt configureren zodat het als beste in uw werkplaats past. Een lasermeting van de geometrische lengteas van voertuigen, merkspecifieke ACC-uitlijnbanken of optionele radarkits – alle accessoires zijn afzonderlijk te bestellen.

 

Lees meer over de verschillende bestuurdersassistentiesystemen.

 

Bekijk ook onze Hella Gutmann Services

Citaat chefmonteur Christian Luppold

 

 

 

 

"De aanschaf van de CSC-tool beschouwen wij als een belangrijke investering in de toekomst... Aanvankelijk moesten wij voor de kalibratie van deze systemen ons geld geven aan collega's bij de desbetreffende merken, tegenwoordig verdienen wij wij dit liever zelf."

 

Chefmonteur Martin Mayer
Ac Kfz-Meisterbetrieb M. Mayer
Waakirchen

CSC-TOOL SE VOOR ADAS KALIBRATIE

Ontdek de CSC-Tool Second Edition met 360 graden kalibratie voor alle bestuurdersassistentiesyetemen.