Helpdesk

Hella Gutmann Helpdesk

Een telefoontje is genoeg

Vertrouw op Hella Gutmann Solutions en kom erachter dat snelle en praktijkgerichte hulp zich op een afstand bevindt van slechts een muisklik of een telefoontje. Onze Technische Helpdesk beschikt over 60 gekwalificeerde experts voor vele automerken – u wordt ongecompliceerd geholpen. Met een passende licentie krijgt u ondersteuning bij foutopsporing, technische gegevens, montagehulp, informatie over vervangingsonderdelen en nog veel meer. Wij zijn uw extra mankracht zonder extra personeelskosten.

 

✓ Snelle persoonlijke ondersteuning
✓ Geen verborgen extra kosten
✓ Winnaar diverse klantonderzoeken

Uitstekende service

Ruim 15 jaar geleden vormde de Technische Helpdesk van Hella Gutmann Solutions – met toen nog maar 9 medewerkers – de eerst helpdesk van deze soort. Momenteel behoort deze tot de grootste helpcenters voor garagebedrijven ter wereld. In 10 talen zorgen onze teams 5 dagen per week voor het oplossen van meer dan 2.000 gevallen per week, zodat autowerkplaatsen goed aan het werk blijven. Wij ondersteunen bij de voertuigdiagnose en de foutopsporing met de mega macs, helpen bij de interpretatie van gegevens, leveren technische voertuiggegevens en informatie over vervangingsonderdelen en helpen ook wanneer er bij u op het terrein eens een zeldzaam voertuigmodel komt voorgereden.

Gratis tips uit de alledaagse praktijk

Auto's doen soms komische dingen. Af en toe kun je er om lachen, vaak brengen ze je tot wanhoop. Toch is er voor ieder geval een technische verklaring. Sinds vele jaren verzamelen wij curieuze gevallen en de daarbij passend oplossingen. Deze kennis is onderdeel van een van de grootste reparatie- en gegevens-databases van motorvoertuigtechniek ter wereld, waarvan onze klanten iedere dag weer profiteren. Een aantal van de reparatietips kunt u op deze website gratis downloaden.

Citaat chefmonteur Christian Luppold

 

 

 

 

"Het technische callcenter van Hella Gutmann is iets heel bijzonders... wanneer wij niet verder komen, trekken wij de telefonische jokerkaart. De experts zijn zeer ervaren en in bepaalde merken gespecialiseerde professionals..."

 

Chefmonteur Alois Tremml sen.
Kfz Tremml
Oberaudorf

CONTACT

Altijd voor u paraat.

 

Ons adviesteam:

 

+31 (0)30 6095720 (NL)   +32 (0)3 870 36 65 (BE)