HGS Data

Flatrate-toegang tot voertuiggegevens over meer dan 35.000 modellen.

Kennis is macht. Meer kennis zorgt voor meer omzet.

Met welke stappen moet ik rekening houden bij een grote beurt; waar vind ik bepaalde onderdelen in het voertuig en hoe kan ik deze demonteren; hoe kan ik reparaties exact volgens de specificaties van de fabrikant uitvoeren; waarom hapert deze motor steeds wanneer het regent? HGS Data heeft op deze en ook op vele duizenden andere vragen altijd het juiste antwoord.

 

✓ Bijzonder actuele technische gegevens
✓ Diverse praktijkgerichte tips en trucs
✓ Inspectieschema's van alle belangrijke merken

De gegevens-flatrate voor meer dan 35.000 voertuigmodellen

HGS Data is onmisbaar bij de dagelijkse werkzaamheden. Deze interactieve kennisdatabase behoort op zijn gebied tot de grootsten ter wereld. Uw voordeel start op het moment dat u ermee begint te werken: snel en overzichtelijk toegang tot zeer veel voertuiggegevens en technische informatie inclusief nuttige tips en tricks die onze specialisten hebben samengesteld uit honderdduizenden vragen en oplossingen van werkplaatsen. Zo helpt iedereen elkaar in de grote wereld van Hella Gutmann.

 

En het beste is: bij Hella Gutmann krijgt u dit alles zonder beperkingen voor een vast maandbedrag. Het werkt simpel: met een HGS Data licentie ontvangt u volledige toegang tot alle technische gegevens, schakelschema's, reparatietips en nog meer. En om parallel te kunnen werken, ontvangt u met slechts een licentie drie toegangen. Oftewel: een drievoudige complete toegang, één maandelijkse prijs, geen verborgen extra kosten.

Snelle reparatie dankzij foutopsporing op basis van symtomen

Eindeloos zoeken naar fouten is voorbij. HGS Data biedt u op symptomen gebaseerde oplossingsvoorstellen direct op uw scherm. De meest voorkomende foutoorzaken kunnen zo stap voor stap worden afgewerkt. Snel wordt duidelijk waar de fout zit en kan deze worden verholpen. En wanneer het desondanks een keer niet lukt, dan staat onze Technische Helpdesk paraat. Met een licentie heeft u toegang tot specialisten voor voertuigmerken die u telefonisch persoonlijk en ongecompliceerd verder helpen.

Met elk voertuig op goede voet

Bij diagnose en reparatie komt u tegenwoordig zonder actuele technische gegevens nergens meer. HGS Data biedt u alle relevante gegevens van meer dan 35.000 voertuigmodellen - en dit aantal stijgt! Garages bereiken bij iedere reparatie eerder hun doel. Dankzij overzichtelijke weergave en een bijna op gevoel te bedienen gebruikersinterface, vergelijkbaar met de diagnoseapparaten.

 

Het spectrum aan technische gegevens omvat alle relevante gebieden zoals motor, motorkoeling, motormanagement, elektrische systemen, bandenuitlijning, remmen, draaimomenten, vulhoeveelheden en tandriemgegevens.

 

Inspecties kunnen met behulp van uitvoerige schema's exact worden uitgevoerd volgens de specificaties van de fabrikant. HGS Data biedt u de inspectieschema's voor alle servicerelevante onderdelen – inclusief koppeling naar de TecDoc-gebaseerde onderdelencatalogus met alle relevante informatie over het benodigde onderdeel.

 

Met de geïntegreerde afdrukfunctie kunnen zowel geselecteerde gegevens als alle gegevens worden afgedrukt.

Citaat chefmonteur Christian Luppold

 

 

 

 

"In HGS Data heb ik eindelijk een oprechte oplossing gevonden, die mij van zeer actuele informatie over alle voertuigen voorziet. De nauwkeurige handleidingen met vele afbeeldingen en tekeningen helpen ons veel tijd te besparen."

 

Chefmonteur Dirk Lang
kfz Technik Dirk Lang GMBH
Schmelz-Limbach

Complete onderdeleninformatie in één oogopslag

Het onderdelenvenster is een grandioos hulpmiddel. U bespaart hiermee veel tijd. Door in de afbeelding te klikken, krijgt u snel toegang tot alle relevante beschikbare gegevens over een onderdeel. TecDoc-catalogus, onderdelenhulp of schakelschema's worden zo direct gevonden. Nergens krijgt u sneller zo'n compleet overzicht over een onderdeel van uw keuze.

Houd contact met uw klant

Ondersteun uw klanten actief door hen te wijzen op actuele terugroepacties van fabrikanten. HGS Data houdt een overzicht bij van alle terugroepacties die tot 18 maanden oud zijn en geeft u een snel overzicht van de technische achtergronden.

Uw boodschappenlijstje met een druk op de knop

Met behulp van een directe koppeling met TecDoc-gegevens kunt u alle vervangingsonderdelen die bij een reparatie nodig zijn, opslaan in een lijst en afdrukken. Uw werk verloopt zo sneller.

HGS Data

Toepassing

De data-flatrate HGS Data functioneert als online-dienst op uw pc via internet-browser – Firefox, Internet Explorer, Google Chrome of Safari. Als geregistreerde gebruiker heeft u altijd onbeperkt toegang tot onze enorme diagnose-database, ook met een andere computer of met een Apple iPad.

 

De eenvoudige werkwijze van de mega macs 66 vormde het uitgangspunt voor de navigatiestructuur van HGS Data. Hiermee kunnen ook nieuwe gebruikers snel en probleemloos de benodigde gegevens en reparatiehulpen vinden.

 

Onmisbaar: dankzij de symptoomgebaseerde foutopsporing worden mogelijke oorzaken stap voor stap onderzocht. U komt heel systematisch de fout op het spoor. HGS Data ondersteunt u bovendien met nuttige reparatietips die direct gebaseerd zijn op de garages.

 

Prestatieoverzicht

 

✓ Foutopsporing op basis van symptomen
✓ Onderdelenvensters met informatie over het geselecteerde onderdeel
✓ E-mail-cloud voor het beheer van alle aanvragen
✓ Alle terugroepacties in één oogopslag
✓ TecDoc-wensenlijst
✓ Overzicht van de laatste 10 opgeroepen voertuigen*
✓ Technische gegevens over meer dan 35.000 modellen
✓ Inspectieschema's van alle belangrijke merken
✓ Schakelschema's in kleur en met een uitstekende resolutie
✓ Afbeeldingen van zekeringen-/relaiskastjes
✓ Controlewaarden voor onderdelen inclusief aanvullende informatie
✓ Uitlaatgasgegevens

 

En nog veel meer!

 

* Alleen voertuigen die met kenteken zijn ingevoerd, worden opgeslagen.

Nog geen toegang tot HGS Data?
Registreer u dan nu!

HGS licenties

 

NL +31 (0)30 609 57 20   BE +32 (0)3 870 36 65
NL nl.nlbp@euakhgs@hella.com BE be.kowl@ueathgs@hella.com

 

Nu registreren >