BACK

VAB in België kiest voor MAWS2 softwarepakket van Hella Gutmann Solutions

02/12/2020

Vanaf begin februari 2020 gaat de VAB in België werken met het pechhulp softwarepakket van Hella Gutmann Solutions, genaamd MAWS2. In 2008 kwam de samenwerking tussen VAB en Hella Gutmann Solutions tot stand met een levering van de macs 42 handheld-diagnose apparaten. De samenwerking wordt nu een opvolging gegeven met 150 MAWS2 pechhulp softwarepakketten.

VAB Pechverhelping, Reisbijstand en tweedehandswagens

VAB is binnen België een van de bekendste aanbieders van pechbijstand. Aangezien VAB werkt met eigen VAB-wegenwachters, kunnen zij een kwalitatieve dienstverlening bieden die gestrande voertuigen meestal ter plekke kunnen herstellen. Is dit niet het geval dan zijn zij in staat om voertuigen direct weg te takelen, waardoor de reiziger weinig tijd verliest. Tevens biedt VAB een paar grote voordelen t.o.v. andere aanbieders, namelijk:


•    VAB kent geen gelimiteerd aantal interventies.
•    VAB biedt ook bijstand bij een ongeval.
•    VAB heeft een eigen vloot aan vervangende voertuigen die naar een gewenste locatie gebracht kunnen worden.

Hella Gutmann levert 150 MAWS2 softwarepakketten

Hella Gutmann Solutions

De voertuigdiagnose oplossingen van Hella Gutmann Solutions zijn inmiddels een steunpilaar voor vele onafhankelijke garagisten en net als VAB is hét speerpunt; ieder voertuig snel terug op de weg krijgen. Helle Gutmann Solutions biedt een breed assortiment diagnose- en serviceapparatuur voor het onderhoud van moderne voertuigelektronica. Met een technische nauwkeurigheid, een eenvoudige bediening en technische ondersteuning middels een helpdesk en het HELLA Tech World platform, levert Hella Gutmann Solutions producten van topklasse.