Hella Pagid vertaalt kennis van de autosport naar het wegverkeer

11/07/2019

Als remspecialist is Hella Pagid ook dit jaar weer partner van het autosportteam racing one uit het Duitse Andernach.

 

De samenwerking tussen het autosportteam van racing one en Hella Pagid was ook in 2018 al uiterst succesvol. Het afgelopen autosportseizoen heeft racing one bij de raceseries VLN langeafstandskampioenschap Nürburgring en ADAC TCR Germany en bij de GT4 European Series voortdurend topprestaties geleverd. Voor Timo Krämer, marketingmanager bij Hella Pagid, was het duidelijk dat de gezamenlijke jacht op punten ook dit jaar moest worden voortgezet. "Het vorige seizoen was voor beide partijen buitengewoon succesvol. Daarom zijn we blij dat we onze samenwerking verder kunnen uitbreiden." Timo Krämer

  Remsystemen van zusterbedrijf PAGID Racing overtuigen in verschillende raceseries

Bij de raceserie VLN langeafstandskampioenschap komt het team dit jaar in de klasse SP8 uit in een Ferrari 458 GT3. De bijzondere uitdaging: vorig seizoen maakte het team al veel indruk met negen start-finish-overwinningen in negen races!

 

In de ADAC TCR Germany-raceserie heeft Hella Pagid – racing one met een Audi RS3 TCR LMS echt een heet ijzer in het vuur. Ook hier willen we met racing one iedere wedstrijd weer direct aanvallen en meedoen met de allerbesten.

 

Maar dat is nog niet alles: met een Audi R8 GT4 LMS neemt Hella Pagid – racing one daarnaast deel aan de ADACGT4 Germany en deze is op het moment een serieuze kandidaat voor een van de podiumplaatsen. We blijven met de crew meeleven en voor ze duimen.

  Deskundigheid voor veilig remmen

Het is echt leuk om met de remblokken van PAGID Racing bij deze successen betrokken te kunnen zijn. Zo kunnen we onze techniek ronde na ronde onder hoge belasting en in steeds nieuwe extreme situaties gecontroleerd toepassen. Onze specialisten benutten de hier opgedane ervaring voor de remsystemen van Hella Pagid .... en daar heb jij op de weg eveneens profijt van.

 

Wat in de autosport onder maximale belasting uitblinkt, functioneert in het wegverkeer natuurlijk helemaal goed. Het is toch een goed gevoel dat je ook daar kunt vertrouwen op absolute specialisten? De remblokken van Hella Pagid worden ontwikkeld door dezelfde ingenieurs en gemaakt in dezelfde fabrieken als die van PAGID Racing, dat al jarenlang als sponsor en toeleverancier is verbonden aan de autosport.

 

Wij wensen het team van Hella Pagid – racing one ook voor de toekomst veel succes .... en jou optimale veiligheid in het wegverkeer. Safety first!