BACK

Een sterke racecombinatie: Risi Competizione en Hella Pagid

04/30/2019

Krachtige raceauto's hebben krachtige remmen nodig, want alleen met een perfect remsysteem kunnen de coureurs tijdens de spectaculaire races net die paar honderdste seconde uit hun wagen halen die uiteindelijk het verschil kunnen maken tussen winnen en verliezen.

 

Precies daarom vertrouwen verschillende professionele raceteams onvoorwaardelijk op de geavanceerde remmen van Hella Pagid.

 

Zo ook het team 'Risi Competizione', een van de toonaangevende teams in de Amerikaanse Blancpain GT Series. Hella Pagid is sponsor van dit team. Met de Pagid-remmen en het bondige logo op de carrosserie gaan de Risi Competizione-coureurs in een Alfa Romeo Giulietta TCR en een Ferrari 488 GT3 ronde voor ronde op jacht naar nieuwe recordtijden – met veel succes.

 

Overigens doet de Ferrari 488 GT3 ook mee aan de 24 uur van Le Mans, het legendarische autosportevenement dat niet alleen de harten van verstokte racefans van tijd tot tijd sneller doet kloppen

 

Ben je op zoek naar tips en adviezen voor het repareren van remmen? Hier vind je alles wat je wilt weten: https://www.hella.com/techworld/nl/Techniek/Remmen-203/