LHM+ hydraulische vloeistof | HELLA PAGID

Algemeen

Hella Pagid LHM+ is een op minerale olie gebaseerde hydraulische vloeistof. De aanduiding LHM wordt afgeleid van de Franse aanduiding Liquide Hydraulique Minerale. LHM+ is compatibel met alle andere vroegere LHM vloeistoffen.

De niet-hygroscopische groene hydraulische vloeistof wordt in veel voertuigen van het merk Citroen in het centrale hydraulische systeem gebruikt. Afhankelijk van het voertuigmodel wordt deze daar als medium door het remsysteem, de besturing, de hydropneumatische vering en door de versnellingsbak gebruikt.

Toepassingsgebieden

Bovendien wordt deze hydraulische vloeistof in de volgende systemen in het motorvoertuig toegepast.

· Stuurbekrachtiging

· Niveauregeling

· Stabiliteits- en tractiesystemen

· Vering- en dempingssystemen

· Elektrohydraulische besturing cabriokap

Montage-instructie

Voor het vullen moet het gebruik van de juiste vloeistof worden gecontroleerd en de desbetreffende voertuigspecifieke reparatie- en onderhoudsaanwijzingen in acht worden genomen.

LHM+ hydraulische vloeistof kan met iedere andere LHM vloeistof worden gemengd.

Afvalverwerking

LHM+ hydraulische vloeistof moet apart worden verzameld en verwijderd.

In dit verband ook altijd het veiligheidsinformatieblad van het product in acht nemen.

Productinformatie

Hella Pagid LHM+ hydraulische vloeistof wordt aangeboden in de volgende verpakkingen.

Artikelnummer

Inhoud (liter)

Soort verpakking

8DF 355 360-101

1

Fles

8DF 355 360-111

5

Jerrycan

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid. Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.