HIGHLIGHT PRODUKTER

BMW 118I

BMW 118I

Støj fra motorrummet

Med de ovennævnte bilmodeller kan det forekomme, at der høres raslelyde fra motorrummet kort tid efter, at motoren er startet. En mulig årsag kan være vibrationslyde ved bypass-klappens aktiveringsstang på turboladeren.

Se mere
Tesla Y

Tesla Y

Støj fra kabineblæser

I de ovennævnte køretøjer kan der trænge vand ind i passagerernes fodrum på grund af en defekt tætning af kabinefilter-ventilationsboksen. Det er især mærkbart under hurtig acceleration. Tæppe og måtte bliver her gennemblødt. Der kan også trænge vand ind i kabineblæseren, og det kan føre til høje, knirkende lyde i blæseren.

Se mere
VW Golf 5

VW Golf 5

Startvanskeligheder

Hvis der er problemer med at starte motoren i ovenstående bilmodel uanset temperaturen, kan en mulig årsag være en defekt indsugningsmanifoldtryksensor. Samtidig kan fejlkode 17036 "Sensorreferencespænding B: for lav" blive gemt i motorstyreenhedens fejlhukommelse.

Se mere
Nissan Juke (F15)

Nissan Juke (F15)

Kontrollampen for oliestand lyser / Olieforbrug

Hvis advarselslampen for motoroliestand lyser i de ovennævnte modeller, skal oliestanden kontrolleres med det samme, og der skal om nødvendigt efterfyldes olie. Det anbefales at kontrollere oliestanden med jævne mellemrum.

Se mere
Ultralydbaseret parkeringshjælp

Ultralydbaseret parkeringshjælp

Teknik til værksteder

Parkeringsassistenten er et førerassistentsystem, der hjælper føreren ved manøvrering og parkering ved at advare om forhindringer i nærheden af bilen. Den klassiske parkeringshjælp fungerer ved hjælp af ultralyd, der udsendes fra et antal sensorer. Hvis systemet registrerer en forhindring, advares føreren visuelt eller akustisk. Jo flere ultralydsensorer, der er monteret fordelt over bilens bredde, jo nøjagtigere bliver målingerne.

Se mere
Suzuki Across

Suzuki Across

Advarsel hybridsystem

I ovennævnte modeller kan der komme en advarsel vedrørende hybridsystemet. I kombiinstrumentet vises fejlmeddelelsen: "Fejl i køretøjets elektriske system, spændingsomformer". Systemet beder bilen om at holde stille. Koden P1CCC bliver ofte gemt i fejlhukommelsen (fejl i stelforbindelsen).

Se mere
Renault Zoe

Renault Zoe

Udskiftning af pærer

Vi anbefaler følgende procedure til udskiftning af pærer:

  • Sluk for lyset og tændingen.
  • Fjern nøglen, og opbevar den på et sikkert sted.
  • Sørg for at sikre bilen mod at rulle. Træk håndbremsen
Se mere
VW Golf Plus

VW Golf Plus

Fejl i DSG-gearskiftet

I ovennævnte bilmodeller kan der forekomme fejl DSG-gearskiftet. Det er ikke altid, at årsagen til fejlen skal findes i gearkassens periferi. Hvis der ikke findes nogen direkte fejl i gearkassens periferi under fejlsøgningen, kan en mulig årsag til fejlen være en fejl i ABS-sensorringen.

Se mere
Bankesensor

Bankesensor

Teknik til værksteder

Bankesensoren overvåger forbrændingsprocessen i motoren. Signalet fra den hjælper motorstyringen til at forhindre bankning ved forbrændingen og dermed at skåne motorens mekaniske dele. På denne side fortæller vi bl.a., hvilke symptomer der indikerer en defekt bankesensor, hvilke fejlårsager der kan være tale om, og hvordan den kan kontrolleres på værkstedet.

Se mere
Nissan Qashqai (J10)

Nissan Qashqai (J10)

Kontrollampen ABS/ESP tænder under kørslen

ABS/ESP-kontrollampen kan lyse sporadisk på de ovennævnte bilserier. Efter en genstart går kontrollampen ud, for så at tænde igen efter kort tids kørsel.

Se mere
BMW X3 F25

BMW X3 F25

DSC-advarselslampe sporadisk aktiv

DSC-advarselslampen kan lyse sporadisk på ovennævnte bilserier. Derudover kan der vises forskellige Check Control-meddelelser i kombiinstrumentet.

Se mere
Mini R57 Cooper S

Mini R57 Cooper S

Sporadisk fejlmeddelelse Belysning defekt

I ovennævnte bilserier kan der pludselig dukke en fejlmeddelelse op, som signalerer, at en pære i baglygterne svigter. Denne serie har en selvdiagnosefunktion, der kontrollerer pærernes status, når tændingen er slået til.

Se mere
Vis flere
TEKNISKE PRODUKTINFORMATIONER

TEKNISKE PRODUKTINFORMATIONER

Tekniske informationer om vores produkter og om bestemte køretøjssystemer – udarbejdet af erfarne teknikere og mekanikere.

Se mere
VÆRKSTEDETS VEN

VÆRKSTEDETS VEN

HELLA er værkstedets ven, som sætter turbo på den daglige forretning og gør den mere profitabel og fremtidssikker.

Værkstedets Ven
Lounge

HELLA WORKSHOP LOUNGE

Som værksted skal du hele tiden holde trit med den aktuelle udvikling og nyheder på markedet for at få gode resultater.

Lounge
KAMPAGNER & AKTIONER

KAMPAGNER & AKTIONER

Her kan du se en oversigt over aktuelle kampagner og aktioner fra HELLA.

Kampagner
HELLA ONLINE-KATALOG

HELLA ONLINE-KATALOG

Hurtigt, klart og effektivt! Find det rette HELLA-produkt!

Online katalog