HELLA lyselektronik - hurtig installation og omkostningseffektiv reparation

Med 1:1 udskiftning af den originale del til vores HELLA lygteelektronik øger du effektiviteten og kundetilfredsheden på dit værksted. Oplev en kvalitet, der vækker begejstring, og en lysydelse, der overbeviser.
 

 • Effektiv reparation: LED-reparationsløsninger muliggør en omkostningseffektiv og bæredygtig reparation af forlygten. For eksempel LED-lysmodulet til et kørelys. Din værkstedskunde bliver glad for en omkostningseffektiv vedligeholdelse og vil gerne komme igen.
   
 • Nem installation: Drag fordel af hurtige og effektive installationer i dit værksted. Ud over forlygtesystemerne leverer vi også de specialtilpassede lyselektronikløsninger, der styrer forlygten optimalt. Og sidst, men ikke mindst: Med HELLA Gutmanns diagnose- og kalibreringsværktøjer tilbyder vi frie værksteder løsninger, der hurtigt og effektivt får lyselektronikken op at køre igen.
   
 • Pålidelig kvalitet: Vores belysningselektronikløsninger tilbyder pålidelig ydeevne, der tilfredsstiller dine værkstedskunder og forenkler din daglige værkstedsrutine.

120 års innovation møder skræddersyet digitalisering og sikrer optimalt udsyn: HELLA lygteelektronik

HELLA er kendt for sine fremragende kompetencer og erfaring inden for belysning til biler – og det er mere end 120 år. Ud over belysningsprodukter udvikler vi også den tilhørende belysningselektronik. Og den skal opfylde stadig højere krav på grund af digitaliseringen af systemerne.
 

Dette omfatter ikke kun flere og variable funktioner, men også målrettet styring af individuelle LED'er. For jo mere dynamisk lysfordelingen og lysstyrken kan tilpasses den pågældende situation, desto bedre er førerens udsyn til vejen. Samtidig reducerer den præcise styring af lysdioderne også forstyrrelser fra andre trafikanter.
 

De kompetencer, som vi har udviklet hos HELLA på OE-området, overfører vi også til den friereservedelshandel. Vores udvalg af lyselektronik omfatter lygtejusteringsenheder, Xenon-forkoblinger, LED-lysmoduler og LED-kontrolenheder, der er perfekt tilpasset vores forlygte-teknologier.
 

Med HELLA Gutmann har vi også en stærk partner ved vores side, som støtter værkstederne med fremtidsorienterede diagnoseløsninger.

Universaldele - modeluafhængige reservedele

Universaldele - modeluafhængige reservedele

Med kataloget over universaldele kan du søge målrettet efter modeluafhængige produkter inden for områderne lys og lygter, elektriske komponenter/elektronik.

De vigtigste målgrupper er:

 • lastbiler,
 • påhængskøretøjer,
 • landbrugs-/entreprenørmaskiner samt
 • busser/campingvogne.
Katalog over universaldele

Modelspecifikke reservedele

Konceptet for vores online-katalog er, at det skal være let at finde det, man leder efter. Derfor kan du f.eks. ganske enkelt indtaste det pågældende køretøj, typebetegnelsen eller motorkoden i vores omfattende producentliste.

Vi giver dig supplerende information til de vigtigste oplysninger om vores produkter, så som

 • artikelinformationer,
 • monteringsvejledninger,
 • sikkerhedsdatablade og
 • OE-numre

oven i købet.

Modelspecifikke reservedele

Har du brug for en monteringsvejledning?

Monteringsvejledninger

Her finder du monteringsvejledninger til HELLA-produkterne.

Du finder den rigtige ved at indtaste artikel-nr. på det pågældende HELLA-produkt i søgefeltet, som f.eks. „1F0 010 186-001“. Du kan også blot søge efter et bestemt produktnavn, f.eks. „Luminator X Halogen“.

Produkt-info som PDF-download

Brief information as PDF download

Informationer om forskellige produkter i en database.

Kort-info

Tekniske produktinformationer

Technical Product Information

I denne database finder du tekniske informationer om vores produkter og om bestemte køretøjssystemer – udarbejdet af erfarne teknikere og mekanikere.

Tekniske produktinformationer

Individuelle forlygter

Individuelle forlygter

Kraftige, omkostningseffektive og modulopbyggede. Sammensæt selv din egen frontbelysning ud fra vores brede 90 mm modulprogram.

90 mm konfigurator

HELLA night driving app

HELLA natkørsels-app

Med HELLA night driving-app'en kan du skærpe din interesse for innovative lygteteknologier og opleve fordelene ved nuværende og kommende lygtesystemer.

Funktioner, oversigt:

 • sammenligne forskellige lysfunktioner i et virkelighedstro 3D-univers
 • undvige forhindringer og mestre forskellige vejtyper
 • Tjen værdifulde mønter for at frigøre yderligere lygtesystemer
 • Gi' os feedback direkte til udviklingen af fremtidige lygtesystemer

Det kan måske også interessere dig