HELLA TECH WORLD Nyheder

HIGHLIGHT-PRODUKTER

HELLA lys og lygter - We got that!

Driller forlygterne? Redningsmanden i nødens stund: HELLA– We got that! Vi har simpelthen en evne til at lave lys og lygter, der fungerer pålideligt i ethvert terræn.

MCC Smart Motoren starter ikke, batteriet er afladet

MCC Smart

Motoren starter ikke, batteriet er afladet

Hvis motoren i ovennævnte modeller ikke kan starte på grund af et afladet batteri, skyldes det ofte konstant kortturskørsel.

Se mere
Peugeot 308 Fejlkode P1385 -

Peugeot 308

Fejlkode P1385 - "Tændingsudsættere registreret"

Hvis den ovennævnte fejl registreres i disse modeller, kan en mulig årsag være en dårligt monteret eller defekt bankesensor.

Se mere
Makeringslygter Teknik til værksteder

Makeringslygter

Teknik til værksteder

Signalgivningslygter har en vigtig sikkerhedsfunktion. De angiver deceleration og retningsændringer og gør bilen bedre synlig for andre trafikanter i mørke og ved dårlig sigtbarhed.

Se mere
Ford Focus - Dårlig motorgang og øget olieforbrug

Ford Focus

Dårlig motorgang og øget olieforbrug

Hvis der konstateres dårlig motorgang og øget olieforbrug i de ovennævnte modeller, kan en mulig årsag være en defekt krumtaphusventilation. I nogle tilfælde hørte man også en summende eller fløjtende.

Se mere
Hyundai Santa FE Fejlkode C1274 -

Hyundai Santa FE

Fejlkode C1274 - "Accelerationssensor - funktionsfejl"

Hvis den ovennævnte fejl registreres, kan det også betyde en defekt ABS-sensorring eller manglende plausibilitet af parametrene.

Se mere
Opel Astra J Display viser kode -16

Opel Astra J

Display viser kode -16

Kode-16 vises på displayet med bemærkningen, se instruktionsbogen. Fejlkode på diagnoseapparatet B3881 svarer til en fejl i baglygten eller fejl i kredsløbet.

Se mere
Volvo V60

Volvo V60

Motoren dør ved let betjening af speederpedalen efter koldstart

Hvis der ved diagnosen ikke kan konstateres en klar mekanisk eller elektrisk årsag til ovennævnte fejl, kan den skyldes en softwarefejl i motorstyreenheden. I så fald kontrolleres softwareversionen, og evt. opdateres den.

Se mere
ABS/ESP-styreenheder til bremse- og kørselsdynamik

ABS/ESP-styreenheder til bremse- og kørselsdynamik

Teknik til værksteder

Det elektroniske stabilitetsprogram (ESP) har til opgave at forhindre, at bilen skrider ud i sving og i kritiske situationer, som f.eks. ved ekstreme manøvrer. Systemet griber målrettet ind i bremsesystemet og i motor- og gearkassestyringen og holder bilen på ret kurs.

Se mere
Fiat Punto 199 Motoren dør eller motoren starter ikke

Fiat Punto 199

Motoren dør eller motoren starter ikke

I ovennævnte modeller kan en knækket ledning i motorens ledningsnet medføre, at motoren ikke længere kan starte eller går i stå under kørslen.

Se mere
VW | Audi | Seat | Skoda

VW | Audi | Seat | Skoda

Utilstrækkelig rækkevidde af forlygter, forlygterne blænder

Efter udskiftning af pærerne i forlygterne på ovennævnte modeller kan belysningen af vejbanen være utilstrækkelig, eller de modkørende blændes. Dette gælder især ved brug af H7-pærer. Det er der to grunde til.

Se mere

Vakuumpumper til e-køretøjer - We got that!

Leder du efter et produkt, der garanterer fuld bremsekraft, selv ved hybrid- eller rent elektrisk kørsel? We got that! Som ekspert i elektronik i e-køretøjer ved vi det: Vores elektriske vakuumpumper stopper køretøjer sikkert og sætter værkstedsvirksomheden i gang.

Ford Edge Forlygterne svigter

Ford Edge

Forlygterne svigter

For ovennævnte modeller klages der over, at forlygterne svigter under kørslen. Årsagen til problemet er i dette tilfælde en fejl i softwaren til forlygtemodulet.

Se mere
Servicearbejder på ladesystemet Teknik til værksteder

Servicearbejder på ladesystemet

Teknik til værksteder

For at reducere brændstofforbruget og emissionerne monterer man automatiske systemer som f.eks. start-stop-automatik. Alt efter bilmærker findes der forskellige udformninger og krav.

Se mere
BMW 1-serie/3-serie/4-serie - Brændstoflugt i passagerkabinen

Audi A3

Unøjagtig brændstofmåler

Der klages over, at brændstofmåleren i ovennævnte modeller er unøjagtig (afvigelse mellem den faktisk påfyldte mængde og visningen i instrumentgruppen).

Se mere

HELLA luftmassemåler - We got that!

Dårlig luft i værkstedet? Ikke med vores luftmassemåler! Takket være vores OE-ekspertise opfylder vores sensorer de højeste standarder for kvalitet og funktionalitet - for optimal ydelse og lave emissioner. We got that!

Seat Ibiza (KJ) Atypiske styreegenskaber

Seat Ibiza (KJ)

Atypiske styreegenskaber

Hvis ovenstående fejl konstateres, kan det skyldes utilstrækkelig fastgørelse af ratakslen. I dette tilfælde er der mulighed for, at ratakslen (se illustrationen) er monteret med et tilspændingsmoment, der ikke opfylder forskrifterne.

Se mere
Kontrol af multifunktionsregulator Teknik til værksteder

Kontrol af multifunktionsregulator

Teknik til værksteder

Som følge af de stigende krav til elektrisk effekt kræves der særdeles effektive og kraftige generatorer og regulatorer. De bør have mulighed for forbruger- og batterimanagement. Derfor erstattes hybrid-regulatorer i stigende omfang af monolit-regulatorer med nye funktioner, såkaldte multifunktionsregulatorer.

Se mere
VW Golf 3, Vento, Polo Urund motorgang hhv. med højt omdrejningstal

VW Golf 3, Vento, Polo

Urund motorgang hhv. med højt omdrejningstal

Hvis ovenfor nævnte fejl med de viste fejlkoder konstateres ved disse køretøjstyper, kan fejlårsagen være en kraftig tilsmudsning af gasspjældenheden forårsaget af oliekulaflejringer.

Se mere

Parkeringshjælp fra HELLA - We got that!

Bip, bip, bip - nogle må lære parkeringsassistenten at spille fløjte! Som ven af det uafhængige værksted har vi forberedt noget: vores ultralydsbaserede parkeringsassistance. Den viser sit værd, når det virkelig gælder.

Fiat Panda (ZFA 169) Nærlyset virker ikke

Fiat Panda (ZFA 169)

Nærlyset virker ikke

I forbindelse med det ovennævnte køretøj kan det forekomme, at nærlyset svigter. Udskiftning af lyskilden og kontrol af sikringerne F12/F13 til nærlyset løste ikke problemet.

Se mere
Kontrol af Generator Teknik til værksteder

Kontrol af Generator

Teknik til værksteder

Generatoren eller dynamoen forsyner alle bilens elektriske forbrugere med strøm. Hvis den ikke er fuldt funktionsdygtig, vil elektronikken svigte efter nogen tid - batteriet lades ikke længere op, og bilen kan ikke køre.

Se mere
Audi A6 Udstødningsgaskontrollampen er aktiveret, mangelfuld motorydelse

Audi A6

Udstødningsgaskontrollampen er aktiveret, mangelfuld motorydelse

Hvis motorydelsen reklameres ved disse køretøjer, og udstødningsgaskontrollampen lyser, kan følgende fejlkode desuden være lagret.

Se mere

Tændspoler fra HELLA - We got that!

Er du træt af tændspoler, der hurtigt giver op? Så har vi noget til dig: Vores sortiment af tændspoler inspirerer ikke kun med høj pålidelighed, men også med et bredt udvalg til næsten alle anvendelsesområder. Så lover jeg, at gnisten vil springe!

Fiat Grande Punto Motoren starter ikke

Fiat Grande Punto

Motoren starter ikke

Hvis motoren ikke starter eller / og kombiinstrumentet ikke viser noget, når tændingen er tændt, kan årsagen være en defekt jordforbindelse i motorrummet.

Se mere
Toyota iQ - Røgudvikling

Toyota iQ

Røgudvikling

Ovennævnte modeller kan udvise røgudvikling under kørslen. Der kan samle sig motorolie i ladeluftkøleren, og olien kan komme ind i motoren, hvilket medfører røgudvikling under kørslen.

Se mere
Opel Adam - Bremselysene lyser permanent

Opel Adam

Bremselysene lyser permanent

Hven den overstående fejl konstateres, kan det skyldes en forkert indstilling/positionering af bremselyskontakten. Dette kan medføre, at bremselyset lyser permanent, selv om der ikke trædes på bremsen.

Se mere
Mazda 2 - Nærlyset tændes ikke automatisk

Mazda 2

Nærlyset tændes ikke automatisk

Hvis forlygterne ikke tænder automatisk, når forlygtekontakten er indstillet på „AUTO“ i de ovennævnte køretøjsmodeller med automatisk lystænding, kan det skyldes en defekt sensor for omgivelseslys.

Se mere

"We got that" - Oliestandssensorer

Har du styr på det hele, når det gælder oliestandssensorer? Som ven af det uafhængige værksted står vi ved din side ved enhver udfordring: Med koncentreret elektronik OE-ekspertise, en masse produktkærlighed og nogle gange et motiverende blink! 

Ford Focus Forskellige problemer med bi-xenon-forlygter med kurvelys

Ford Focus

Forskellige problemer med bi-xenon-forlygter med kurvelys

Knækkede kabler på kontrolkortene i forlygten er en mulig årsag. For at løse problemet kan forlygten afmonteres og repareres. Når det bageste dæksel på forlygten er fjernet, er der frit udsyn til den interne ledningsføring eller kontrolkort.

Se mere
Startere og generatorer - nu 3 års garanti

STARTERE OG GENERATORER - NU 3 ÅRS
GARANTI

De 3 års garanti gælder for alle HELLA startere og generatorer uden depositum fra og med købstidspunkt oktober 2017!

Se mere
KAMPAGNER & AKTIONER

KAMPAGNER & AKTIONER

Her kan du se en oversigt over aktuelle kampagner og aktioner fra HELLA.

Kampagner
HELLA ONLINE-KATALOG

HELLA ONLINE-KATALOG

Hurtigt, klart og effektivt! Find det rette HELLA-produkt!

Online katalog