Lysstærk og pålidelig: HELLA forlygter

Med 1:1 udskiftning af den originale del til vores HELLA lygter øger du effektiviteten og kundetilfredsheden på dit værksted. Oplev en kvalitet, der vækker begejstring, og en lysydelse, der overbeviser.
 

 • Enestående lysydelse: Vores forlygter giver et stærkt, velfordelt lys, der ikke blænder og har en ideel farvekvalitet - for den bedste synlighed om natten.
   
 • Hurtig og præcis installation: Få hurtige og effektive installationer i dit værksted med vores specialtilpassede produkter, der passer perfekt og ikke efterlader huller.
   
 • Pålidelig forlygtekvalitet: Vores forlygter har en pålidelig ydeevne, der gør dine kunder tilfredse og din daglige værkstedsrutine nemmere.

Vi sætter vores stærke OE-ekspertise succesfuldt i spil på det frie eftermarked

Med vores mangeårige lygte- og udviklingsekspertise har HELLA lanceret talrige innovative produkter på markedet – fra Xenon-lygter, kurvelys til den nyeste generation af intelligente LED-lygter så som Matrix LED HD84. Det seneste højdepunkt i vores brede sortiment af køretøjsspecifikke forlygter er SSL|HD-teknologien, som er baseret på miniaturiseringsprincippet. Hver SSL-spotlight består af 15.000 højintensive pixels, der kan styres individuelt - en banebrydende teknologi, der giver en perfekt balance mellem høj opløsningspræcision og bred belysning.

Det er ikke uden grund, at HELLA er kendt for sin lederstatus inden for innovation og for at være pioner på lygteteknologiområdet. Denne stærke OE-ekspertise benytter vi med succes tildet frie eftermarked.

YDERLIGERE INFORMATIONER OM VORES FORLYGTER

Universaldele - modeluafhængige reservedele

Universaldele - modeluafhængige reservedele

Med kataloget over universaldele kan du søge målrettet efter modeluafhængige produkter inden for områderne lys og lygter, elektriske komponenter/elektronik.

De vigtigste målgrupper er:

 • lastbiler,
 • påhængskøretøjer,
 • landbrugs-/entreprenørmaskiner samt
 • busser/campingvogne.
Katalog over universaldele

Modelspecifikke reservedele

Konceptet for vores online-katalog er, at det skal være let at finde det, man leder efter. Derfor kan du f.eks. ganske enkelt indtaste det pågældende køretøj, typebetegnelsen eller motorkoden i vores omfattende producentliste.

Vi giver dig supplerende information til de vigtigste oplysninger om vores produkter, så som

 • artikelinformationer,
 • monteringsvejledninger,
 • sikkerhedsdatablade og
 • OE-numre

oven i købet.

Modelspecifikke reservedele

Har du brug for en monteringsvejledning?

Monteringsvejledninger

Her finder du monteringsvejledninger til HELLA-produkterne.

Du finder den rigtige ved at indtaste artikel-nr. på det pågældende HELLA-produkt i søgefeltet, som f.eks. „1F0 010 186-001“. Du kan også blot søge efter et bestemt produktnavn, f.eks. „Luminator X Halogen“.

Produkt-info som PDF-download

Produkt-info som PDF-download

Informationer om forskellige produkter i en database.

Kort-info

Tekniske produktinformationer

Technical Product Information

I denne database finder du tekniske informationer om vores produkter og om bestemte køretøjssystemer – udarbejdet af erfarne teknikere og mekanikere.

Tekniske produktinformationer

Individuelle forlygter

Individuelle forlygter

Kraftige, omkostningseffektive og modulopbyggede. Sammensæt selv din egen frontbelysning ud fra vores brede 90 mm modulprogram.

90 mm konfigurator

HELLA night driving app

HELLA natkørsels-app

Med HELLA night driving-app'en kan du skærpe din interesse for innovative lygteteknologier og opleve fordelene ved nuværende og kommende lygtesystemer.

Funktioner, oversigt:

 • sammenligne forskellige lysfunktioner i et virkelighedstro 3D-univers
 • undvige forhindringer og mestre forskellige vejtyper
 • Tjen værdifulde mønter for at frigøre yderligere lygtesystemer
 • Gi' os feedback direkte til udviklingen af fremtidige lygtesystemer

Videoer om emnet

IQ.Light - LED-matrixforlygter

Blændfri og sikker gennem gaderne: „IQ.Light – LED-matrixforlygter“ giver en optimal lysfordeling og lysstyrke i kraft af den målrettede aktivering af op til 128 LED-er.

Matrix LED-forlygter med dynamisk laserspotlys

HELLA indfører dynamiske matrix LED-forlygter med laserfjernlys i bilerne. Innovative funktioner som blændfrit fjernlys, dynamisk nærlys, segmenteret kurvelys og laserfjernlys giver større sikkerhed.

LIGHT AND BEYOND – lygtekoncepter fra HELLA

De intelligente matrixforlygter med laserfjernlys, OLED-baglygterne med dynamiske animationer og matrix-læselamper med personligt indstillelig spotretning og maksimal komfort sikrer avanceret lysteknik i bilerne.

Det kan måske også interessere dig