Billede

Banebrydende innovationer til fremtidens mobilitet

Få et fascinerende indblik i den banebrydende udvikling, der former fremtidens mobilitet med FORVIA HELLA. Fra visionære lyskoncepter til banebrydende førerassistentsystemer og elektroniske løsninger - FORVIA HELLA former morgendagens megatrends og præsenterer innovationer, der sætter standarder.

Fremtidige tendenser på bilmarkedet: FORVIA HELLA skaber forandring på det uafhængige eftermarked

Bilindustrien er i forandring, og der er særligt fokus på det uafhængige eftermarked. FORVIA HELLA er allerede repræsenteret i hver anden bil på verdensplan og er med til at forme de vigtigste megatrends i bilindustrien med seks virksomhedsejede forretningsdivisioner. HELLA, som er en væsentlig del af FORVIA-paraplymærket, supplerer med et højt ekspertiseniveau inden for originalt udstyr til elektronik og belysning. Denne udvikling afspejler tendensen mod bæredygtige og selvkørende køretøjer. Der forventes en stærk vækst på bilmarkedet, især i Kina, mens elbiler bliver stadig vigtigere i Europa. Værkstederne står derfor over for udfordringen med at tilpasse sig nye teknologier og ændrede markedsforhold. Vi støtter værkstederne med skræddersyede løsninger og kurser for at forberede dem optimalt på fremtidige udfordringer.

Ekspertise inden for højspænding: Beam me up. Den næste dimension af e-mobilitet

Bilindustrien står over for en stor forandring, hvor elektromobilitet spiller en central rolle. Med sin omfattende OE-ekspertise inden for elektromobilitet er HELLA ideelt positioneret til at tilbyde innovative løsninger til elektriske og hybride drivvarianter. Med mere end 20 års erfaring inden for elektrificering af køretøjer - fra intelligente batterisensorer til komplekse batteristyrings- og effektelektroniksystemer - understøtter HELLA det uafhængige eftermarked optimalt. Her er fokus på at levere ekspertise og produkter af høj kvalitet til udfordringerne inden for elektromobilitet, samtidig med at det omfattende elektroniksortiment yder et væsentligt bidrag til koncernens omsætning.

Klar til E-mobilitet

Selvkørende biler: Når fiktion bliver til virkelighed

Bilindustrien er ved at nå endnu en milepæl: automatiseringen af kørslen. FORVIA HELLA deltager aktivt i at forme disse megatrends. Som producent af originalt udstyr er vi på forkant med at drive transformationen af mobiliteten. På denne måde yder vi et afgørende bidrag til den stigende automatisering af køretøjsfunktioner, som kan give større sikkerhed og endnu mere komfort i trafikken. Det spænder fra assistentsystemer, der overtager førerens funktioner, til fuldt selvkørende køretøjer, hvor føreren bliver passager. Teknologierne udvikler sig konstant, og markedet tilbyder allerede køretøjer med delvis automatisering. HELLA er afhængig af innovative radarsensorer og miljødetekteringssystemer for at øge sikkerheden og effektiviteten. Denne tendens lover ikke kun mere komfort, men også mere bæredygtig brug af køretøjer og større trafiksikkerhed.

ADAS - en transformation i bilindustrien

Digitalisering af lyset 2.0: FORVIA HELLA revolutionerer lysteknologien i biler

FORVIA HELLA præsenterer banebrydende lysteknologier, der er rettet mod bilindustriens megatrends som elektrificering, bæredygtighed, individualisering og selvkørende biler. HELLA sætter nye standarder med produkter som Front Phygital Shield, der omdefinerer køretøjets front, og det innovative Digital FlatLight, der står for energieffektivitet og høj ydeevne. Et særligt højdepunkt er SSL | HD-teknologien, som sikrer sikkerhed og komfort med pixels i høj opløsning. Disse fremskridt inden for belysningsteknologi bidrager til sikrere, mere effektiv og individualiseret mobilitet. FORVIA HELLA former fremtidens kørsel og bringer disse innovationer til eftermarkedet.

Fremtidig workshop: Services, data og udstyr fra HELLA og Hella Gutmann

Bilindustrien er i rivende udvikling, især inden for områderne sensorer, ADAS-komponenter og belysning. Mærkerne HELLA og Hella Gutmann samler deres ekspertise for at forberede værkstederne optimalt på fremtidens udfordringer. Med præcise justeringsteknikker til ADAS-komponenter og innovative løsninger til belysningssystemer øger de ikke kun trafiksikkerheden, men hjælper også værkstederne med at håndtere komplekse reparationsprocesser effektivt. Ved at kombinere teknologisk ekspertise og praktisk anvendelse tilbyder de værkstederne omfattende service og udstyr, der opfylder kravene til moderne køretøjer.

Værkstedsudstyr